Комплекс Железник

DJМузика на живоКухняТераса / ГрадинаКлиматикПаркинг


Адрес: Стара Загора, ул. Петър Парчевич 1
Работно време: пн–нд 07:00–00:00
Брой места: 200
Телефон: 042 646 599

Кухня: европейска, интернационална, българска
Тип музика: фолклор, поп-фолк, рок, поп
Комплекс Железник се намира в южната част на Стара Загора, непосредствено до автогарата и на 200 метра до ЖП - гарата, на 5 минути път пеша от градския, културен, административен и търговски център.

Комплексът е подходящ за бизнес командировки, провеждане на семинари и обучения, семейни почивки или за туристически групи.

Наскоро обновен луксозен ресторант с две обширни зали. Едната от тях е от класически тип, с просторен дансинг, а другата е с по-изискан интериор и най-често се използва за делови срещи и VIP тържества. В летните жеги можете да се възползвате и от прохладата на лятната градина. Ако живата музика е важен фактор при избора на заведение, Железник е мястото за вас: оркестърът е на линия всяка вечер, а музикалните желания обичайно се изпълняват от поп-фолк прими, които са чести гости в заведението. В духа на балканските ритми са и кулинарните удоволствия – в менюто преобладават традиционните български салати, гозби и скара. За клиентите с по-изискан вкус се предлагат и европейски специалитети. DJ-парти след 23 часа.


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.