Ribs Brothers


Адрес: София, Узунджовска 13
Работно време: пн-нд 11:30-22:30




"Братята" са четирима с различна кръв, но еднаква лудост по месото от гръден кош, която споделят с всички в новото си място на Узунджовска 13. В менюто чакат четири вида свински и един вид телешки ребра плюс четири гарнитури. Ако при вас месото настоява за картофи, ще си ги получи в два варианта – пържени и мачкани, но задължително ги запознайте и с Ribs Brothers царевицата. Печена е, а не варена, с подправки и масло с бекон. Усещаме какво си мислите, но не сте прави – още по-добра е. Докато чакате да се убедите, отворете си една бира – всички родни крафт марки и дълъг списък с традиционно пиво вече ви чакат... някъде там до ребрата. Нашите се казват Smokey Brothers и ни се представят с крехките си 500г свинско, които напускат кокалите си при първото докосване. По паспорт са от Испания, но са по нашенски разкрепостени, благодарение на 12-часов престой в смоукъра и на оригиналната рецепта на Ribs Brothers.

 

Горе Коментари (1)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.
#1 19.03.2017 18:22 marta

Re: Ribs Brothers

Very bad service: I cannot comment on the food but the service needs improvement for sure. I tried to visit the place twice and each time the staff discouraged me to stay by simple being inadequate and rude - once I was told why am I surprised that there are no free tables given that I haven't made any reservation and on second occasion (when I had reservation and arrived 20mins earlier) I had to change 3 tables for 10mins and in the end I was told that I have to leave and come again in time for my reservation. This happens the first week after the opening when every restaurant should be extremely focused on getting a good name and satisfied customers. I am really wondering if this is their idea of treating customers right.