Soupateria


Адрес: София, пл. Славейков 6
Работно време: 00:00-24:00
Мобилен: 088 922 81 51

Кухня: вегетарианска, европейска, интернационална, българска, индийска
Тип музика: chillout
С настъпването на пролетта идва и желанието за преобразяване – градът се раздвижва, отупва прахта и ни приканва да споделяме все повече и повече от времето си навън. След приключването на забързания ден се срещаме с приятели и виждаме, че и любимите ни места за хапване през деня, са се преобразили и ни очакват да се насладим на вечерта като оставим часовниците настрани.

Soupateria също следва естествения ритъм на ежедневието ни и се преобразява от 19:00 до 01:00 с ново вечерно меню и любезно обслужване. Вдъхновено от кулинарните предпочитания на самите клиенти през деня, менюто е съобразено както с традиционните вкусове, така и с търсачите на интересни вкусове - варианти на отделни рецепти от различни региони на България, сезонни вкусотии и за всекиго по нещо.
Докато стане готова скарата (да отбележим, че месото е направено от кайма по домашна рецепта, а за вегетарианците се препоръчват шишчета от зеленчуци, запечено халуми и други сиренца), сервитьорите ни поднасят вкусни разядки (хумус, гуакамоле и Густо разядка) с препечени филийки. На когото му се хапва нещо свежо и вкусно - има голям избор от салатки, от които правят впечатление Нашата салата (със спанак, авокадо, грейпфрут и ядки) и Оро-Доро от моркови, карамелизирани ядки, ябълки и синьо сирене. Към телешките кюфтенца или плескавицата избираме подходящо вино или бира. Десертите оставяме да откриете сами, но от сега подсказваме за един, в който комбинацията от мед, орехи, стафиди, канела и още нещо, говори за сама за себе си.


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.