Flamingo Grand

DJМузика на живоКлиматикПлащане с картиБезжичен интернет


Адрес: Албена, к.к. Албена, хотел Flamingo Grand
Работно време: 21:00-04:00
Брой места: 130
Телефон: 0579 622 70
Мобилен: 088 585 33 71
Необичайно топлите дни ни напомниха, че лятото наближава и е време да си набележим няколко любими места извън Варна, където ще се спасяваме от градския шум и задръстванията в следващите месеци. Затова в седмицата на любовта и виното ви водим в един изцяло летен курорт като Албена и най-новия нощен клуб там - Flamingo Grand.
Преди близо месец в 5-звездния хотел Flamingo Grand отвори врати шикозен нощен клуб. Може би името му ви е направило впечатление покрай кастинга за поредното издание на Music Idol, който се проведе там. Ако пък този факт ви е убягнал, ние ви каним в класически локал, където всеки квадратен сантиметър е прецизно изпълнен по проект на водещи австрийски фирми. Цветовете преливат от черно и бяло до кабаретно червено, а прожекторите и вградените светлинни пана пресъздават богатството на морското дъно. 150-те места са разпределени амфитеатрално между меките сепарета и високите столове около овалния бар. Дизайнерите са помислили и затова всеки посетител да има пряка видимост към дансинга и към момичетата, които подгряват настроението около него.
Другата причина, заради която ще харесате Flamingo Grand, е разнообразната музикална програма. Ако предпочитате по-спокойна музика, изберете дните, когато на пианото сяда Нели Грегъри. Клубните хитове са приоритет, но следете и за ретро или джаз партитата, както и за гостуванията на звезди от родната естрадна и рок сцена.
На изисканата обстановка пасват отлично обслужване и богат асортимент от напитки, така че е излишно да питате дали барманът може да ви приготви любимия коктейл или да ви налее от предпочитаното малцово уиски. Изпийте ги сред аромат от истински кубински пури!

 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.