Club Stars


Адрес: Варна, бул. Сливница 33, х-л Черно море
Работно време: 13:00-04:00
Мобилен: 089 462 62 75

Тип музика: рок
Club Stars (от англ. ез. - звезди) е най-новият клуб с жива музика във Варна и заслужава звездното си име най-малко по две причини: първо, всяка вечер свирят музиканти, които са истински звезди на варненската сцена и второ, в града няма заведение, разположено по-близо до звездите.

Всички помним панорамния бар на хотел Черно море от годините преди демокрацията. В продължение на две десетилетия той си остана все в стил соц локал, докато с него смело се заеха две дами с вкус към изискания интериор и качествената музика. Сега под звездите си имаме изцяло обновен бар със 120 места, издържан в класическите червено и черно. Разположени удобно в плюшените сепарета или облегнати на п-образния бар, можем да избираме измежду десетки маркови питиета и майсторски приготвени коктейли, докато блусът гали слуха ни. Освен за влюбени и романтици, клубът е отворен и за весели компании от запалени рокаджии, които на драго сърце биха сменили тихата и дискретна музика с вечните рок балади.
След 22:30 започват и танците, когато на сцената се качват небезизвестните на клубната публика във Варна Венко и Боби или музикантите от Stars Band. Лично от Ицо Стефанов можете да чуете подробности около третия албум на Фанданго, който групата готви за началото на лятото или парчета от новата тава на барабаниста Димитър Симеонов. Сред познатите лица на сцената са още Жоро Петров – Металиката и Павлин Панев, така че купонът е гарантиран.
Да не забравяме, че клубът е отворен от ранния следобед, така че докато пиете кафе или някой безалкохолен коктейл, ще се убедите колко се е разрастнал градът. Домакините дори са поставили телескоп, с който да наблюдавате какво се случва чак до морския хоризонт или дори през прозореца на собствения ви дом. Нищо обаче не може да се сравни с гледката на нощна Варна, която остава в краката ви. Защото ако в Лондон си имат гигантско виенско колело на брега на Темза, то ние спокойно можем да наречем Club Stars „окото на Варна” на брега на Черно море.

 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.