Burning Sound

DJМузика на живоКлиматикПаркинг


Адрес: Варна, ул. Св. Климент 14
Работно време: 21:00–04:00
Брой места: 60
Мобилен: 088 887 50 67
Мобилен: 087 887 55 17

Тип музика: рок, ретро
Всеки стил в музиката има своите класически песни и ако за някои хора Ретро означава старомодно, за нас означава качество, изпитано с времето.
Уютна атмосфера, приглушена светлина, мека мебел, добро питие и избрана музика за всяка възраст и вкус предлага клуб Берлин на всеки клиент. Клубът е едно от малкото места във Варна, където можете да чуете класически групи и изпълнители, повечето в изпълнение на живо. Според настроението и компанията можете да избирате рок, фънк, джаз, българска музика, диско хитове, поп – във фонотеката на заведението има всичко. Тематичните вечери ще Ви върнат във времето на добрият стар рок, диско-треската, класическият джаз и дори на неотдавнашната латино-мания.
Почти всеки във Варна е чувал за тандема Боряна и Краси – дуо Воаяж. С музика на живо и неповторимо сценично присъствие те вдигат настроението на всяка компания, влязла в партито, наречено клуб Берлин. Музикантите и усмихнатите момичета от персонала поддържат приятелската атмосфера в клуба и купонджийското настроение. Тук не е изложбена зала за нови дрехи и модни прически, но пък е състезание по настроение и музикални вкусове.
Капацитетът на бара е 50-60 места – подходящ за организиране на рождени, именни дни, фирмени партита и други приятни поводи.
Музика за ценители, стилни коктейли, приятелска атмосфера, уютна обстановка, добро обсужване, прохлада в летните дни – покриваме ли вашите нормативи за добре прекарана вечер?!

 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.