MOTTO

DJКухняТераса / ГрадинаКлиматикПлащане с картиБезжичен интернет


Панорама
ПанорамаЗа да разгледате интерактивната панорама, трябва да имате инсталиран Quicktime Player.

Адрес: София, ул. Аксаков 18
Работно време: 09:30–01:00
Брой места: 96
Телефон: 02 987 27 23
E-mail: motto_bg@hotmail.com

Кухня: европейска
Това е градът, в който живея. Аз пиша неговата история, той разказва за моите срещи. В моя град има хора и места. Обичам да съм там, където се случва животът. Искам да срещам хората, които се забавляват. Разговорите, филмите, книгите, любовта и музиката, флиртът или усещането за уют. Това е мястото, на което искам да бъда. Това е мястото, което ме вдъхновява и ме връща отново там, където съм сред приятели. Интересен събеседник, историите, които се раждат пред очите ми, музиката, която харесвам, миговете на удоволствие и щастие, споделени с елегантно меню и великолепни напитки – това откривам тук, в клуб Motto.

 

Горе Коментари (1)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.
#1 28.04.2013 11:07 Портокал

Re: MOTTO

Персоналът лъже, неучтив е и прави хората на пълни глупаци. Когато се оплачеш (в моя случай от напълно сгрешен коктейл, за който ми твърдяха, че съставките в менюто са грешни и те са ми го приготвили по класическата рецепта (може би трябва да съм благодарен?!!!), имайки предвид, че го пия от години, а от тогава са си сменяли менюто поне 3 пъти), са неучтиви, правят нескопосани предложения да те почерпят като компенсация, но с половин уста, да не би да приемеш. Като цяло и сервитьори, и бармани се държат надменно, а са едни селски хитреци. С една дума, ако искате да се почувствате наистина уютно и да сте доволни от посещението си, не ходете в Мото, ще ви създадат само отрицателни емоции и най-накрая и вие, като мен, ще решите повече изобщо да не стъпвате там.

Само да добавя, че моята фирма си прави там happy hour и сервитьорчетата всеки път най-нагло си питат, дали може да си добавят по някое и друго питие към сметката вместо бакшиш. Така де, и без друго сметката е на фирма...

Все повече стават хората, които чувам, че повече няма да стъпят при вас. Пожелавам ви успех в живота, скъпи пичове от Мото!