Jim Beam Club Студентски град

Входна такса: 2/3DJМузика на живоFace controlТераса / ГрадинаКлиматикПаркингГардеробПлащане с карти


Адрес: София, Студентски град, ул. Атанас Манчев 3
Работно време: 22:30–05:00
Брой места: 310+69
Мобилен: 089 970 06 00
Мобилен: 089 290 09 00

Тип музика: поп, dance, ретро, house
Преди точно 15 години в най-младия район на София се появи един от най-големите феномени в нощния живот на столицата - Jim Beam Club Студентски град.

От този момент нататък, заведението започва да задава тона в клубния живот в страната, превръщайки се в любимо място на всички, обичащи истински хубавата музика и качественото забавление.
След тоталната си реновация, Jim Beam Club вече може да посрещне 1200 гости в суперлуксозна и комфортна обстановка, което го превръща в подходящо място за многолюдни партита, частни празници, изискани корпоративни и медийни събития, както и за лайв изяви на български и световни имена от поп, денс, хип хоп и аренби сцената. За това допринася както разширеното вътрешно пространство, така и ултрамодерните саунд система и осветление, изработени по поръчка според параметрите на клуба.
Програмата му включва както редовни събития, насочени към почитателите на различни течения в модерната българска и световна музика, така и изяви на живо на популярни родни и чужди звезди.

 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.