• На плажа с Мента Пещера

  23 юли 2018

  Някой каза, че истинското, слънчево и бездъждовно лято ще дойде през август, а ние му вярваме повече, отколкото на синоптиците - защото така ни се иска и защото е време най-после и тази година да настане моментът за мента на плажа.
 • #smartsaving с интуитивен дизайн и 50лв бонус лихва

  28 август 2017

  Да се пазарува онлайн е удобно, а и по-изгодно – често ползваме добри отстъпки от търговците и харчим само за предварително набелязани стоки. Оказва се, че пестенето онлайн също има своите предимства – става лесно и ни осигурява спокойствие и днес, и утре.
 • Първи ресторант wagamama в България

  17 февруари 2017

  С отварянето на първия си ресторант у нас през март 2017 международният бранд wagamama ще предлага прясно приготвени ястия, вдъхновени от азиатската кухня, които са предпочитани от ценителите на вкусната храна в цял свят.
 • Преоткрий смартфон фотографията с новия Huawei P9 в синьо

  16 ноември 2016

  Вероятно вече сте чули от приятели, че има един телефон на Huawei, който снима убийствено, защото е разработен съвместно с легендарната марка Leica. Ето го пред вас – Huawei P9.
 • Близо 300 фена се включиха в Stay True Story

  28 април 2016

  Близо 300 души се включиха в литературния експеримент на Ballantine’s - Stay True Story, в който 11 популярни български автори издирваха интересни лични сюжети, за да ги превърнат във вдъхновяващи истории.
 • Интерактивен екран излъчва Шампионска лига, само ако хората гледат заедно

  21 април 2016

  Ако осминафинал за Шампионската лига не е достатъчен повод да се съберете с приятели, Heineken ви дава още един. Интерактивният екран The Jigsaw, намиращ се в центъра на София, e с размери 9 х 6 метра, перфектна картина и може да ви направи част от истинско шампионско изживяване за полуфинала на турнира.
 • Heineken® прави първото в света селфи от космоса

  9 ноември 2015

  За да отбележи партньорството си с емблематичния франчайз на Джеймс Бонд, Heineken® обяви първото в света селфи от космоса. Така нареченото "spyfie" беше снимано на ексклузивно събитие с повече от 200 присъстващи в Хувър Дам, Невада, САЩ.
 • Салон на фотографията

  15 октомври 2015

  Вече четвърта година Салонът на фотографията обогатява културния афиш на Община Стара Загора.
 • Откриване на Аул Бага-Тур

  8 октомври 2015

  След цели 15 години усилия, Аул Бага-Тур Стара Загора е факт. Аулът (в превод "военно укрепление") представлява комплекс за занимания разгърнат на 3 дка в рамките на Зоопарк Стара Загора. Откриването ще е на 18 октомври.
 • Ден на Стара Загора

  29 септември 2015

  Община Стара Загора готви богата програма за празника на града - 5 октомври.
 • Започва новият творчески сезон в Центъра за наука, култура и изкуство град Стара Загора

  11 септември 2015

  Общинският център за наука, култура и изкуство Стара Загора започва записване на деца и младежи на възраст от 6 до 19 години, за сезон 2015 – 2016 година.
 • Дионисиево шествие

  20 август 2015

  На 25 август от 17:30 в сградата на РИМ-Стара Загора ще бъде представена реставрираната и експонирана мозайка Дионисиево шествие.
 • China Unlimited

  6 август 2015

  Изразете своята визия за бъдещите отношения между Китай и Европейския Съюз под формата на есе, снимка, видео или изящно изкуство, и може да сте един от 15-те участника, които ще посетят Китай.
 • Наслади се на залеза с почти непознати на неподозирано място в града

  31 юли 2015

  Васил Щерев е откривател на градски оазиси и приключения по софийските потайности. Вдъхновен от платформата #strongbowmap, той ни разказва за своите градски оазиси, откъдето започва вечерта му с приятели.
 • Конно състезание по издръжливост в Копривщица

  23 юли 2015

  Няма по-добро място за прекарване на уикенда от прохладна възрожденска Копривщица, известна със своя автентичен архитектурен стил и превърнала се във вдъхновение за великите поети Димчо Дебелянов и Любен Каравелов. 
 • Детски музей на колела

  13 юли 2015

  Стара Загора е първата спирка на Детски музей на колела, където на 18 юли ще зарадва децата със своите работилници. Следващата спирка на Музея е Пловдив – 19 юли.
 • Amstel предизвиква хората да наливат повече време в истински ценните моменти

  1 юни 2015

  Пътуване до Амстердам и над 500 награди очакват включилите се в проекта за добре прекарано време.
 • Детски празник в музея Хартиени приказки

  28 май 2015

  Регионален исторически музей – Стара Загора съвместно със Зелени балкани
  кани всички малчугани на Детски празник в музея Хартиени приказки - 1 юни 10:00, Антична улица, РИМ-Стара Загора.
 • Работилница по роботика - Заралаб

  28 май 2015

  На 30 май от 10:00 Заралаб организира Работилница по роботика в сградата на Регионален Исторически Музей – Стара Загора, шести етаж. Входът е свободен.
 • Флашмоб и уъркшоп за Деня на детето в Стара Загора

  28 май 2015

  Община Стара Загора организира флашмоб и уъркшоп по приложни и изящни изкуства за Деня на детето - първи юни. Празникът ще бъде на 1 юни от 10:00 в парк Пети октомври.