Wrong Fest

Wrong Fest


12 юни 2014 снимка © Андриана Андреева (кадър от Wrong Fest 2013)
Основите на онова, което има потенциала да се превърне в един от най-симпатичните български фестивали, бяха поставени още миналата година. Сега обаче Wrong Fest представя по-голям, по-амбициозен проект, с доста по-силни банди.


Мястото и други подробности
Двудневното музикално празнество отново ще се проведе на зеления терен на стадиона в село Войнеговци, което пък отстои на десетина километра северно от столицата. Дотам се стига лесно и с градски транспорт, и с кола, но цената на фестивалните билети се включва и транспорт от паметника Левски до мястото на провеждане на фестивала, както и наобратно. За точните часове на тръгването на автобусите – следете тук. По време на фестивала ще има доволно много скара и бира, място за палатки, много възможности за спортуване, голям лагерен огън за тъмните часове, че даже и Wi-Fi.

Right Day
21 юни е наречен просто Right Day и предлага среща със стилово разнообразни банди – от реге агентите Conquering Lion и Rebelites до пънкарски настроените Млък! и македонците Суперхикс, та до странните Ша-ша, фолк/фюжън/прогресив експериментаторите Lidum Merrko и силно наситените на ска и балкански извивки Baildsa от Солун.

Wrong Day
Вторият фестивален ден е наблъскан с толкова велики български групи, че се задъхваме само като при изброяването им. В по-ранните часове на деня ще забият Omnipresent, Der Hunds, Soundprophet и винаги интересните Сепуко 6, а вечерните часове са отделени за класиците (наистина класици!) Panican Whyasker и Babyface Clan. Музикалната част на феста завършва със smallman, които имат нов албум (абсолютно перфектния Envision) и ново, зашеметяващо лайв шоу.

Wrong Fest е на стадиона в село Войнеговци, 21 и 22 юни, 20лв за един ден, 30лв за два дни от boxoffice.bg и The Wrong Bar
вход свободен за деца до 12 години


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.