• 11 воина


  Кунг фу театър на Джеки Чан

  Освен човек с какви ли не позиции в киното – от каскадьор до режисьор, Джаки Чан е и баща на Кунг фу театъра, който води 11 воина в София, Пловдив и Варна. На фона на помислени визуализации, декор, светлини и музика, спектакълът обединява танц, бойно изкуство и зашеметяващи акробатики, за да предаде истории за духовна и физическа хармония.

  Дворец на културата и спорта [Варна]  
 • .
 • Да пееш под дъжда


  Мюзикъл по сценарий на Бети Комдън и Адолф Грийн · Песни на Насио Хърб Браун и Артър Фрийд · Режисьор: Борис Панкин · Диригент: ...

  Най-великият мюзикъл на всички времена - това е единодушната оценка на професионалисти и публика. От 2017 се появява и сценичната адаптация на мюзикъла, отново дело на бродуейските легенди Бети Комдън и Адолф Грийн – създатели и на филмовия сценарий и носители на Оскар.

  Фестивален и конгресен център  
 • Копелия


  балет в три действия от Лео Делиб · Хореографска редакция на Държавен театър за опера и балет в Красноярск · Солисти: Нерея ...

  Копелия или момичето с емайловите очи е един спектакъл за хармонията и красотата, преплитащ любовни интриги с весели случки, който е истинска наслада за душата.

  Драматичен театър Стоян Бъчваров [Варна]  
 • Лешникотрошачката


  балет по музика на Чайковски · Постановка и хореография: Сергей Бобров · Диригент: Мартин Георгиев · Солисти: Нерея ...

  Главното в Лешникотрошачката на Чайковски е темата за спомнянето на  живота, възраждането на най-хубавите моменти от детството и младостта.

  Драматичен театър Стоян Бъчваров [Варна]  
 • Любовта никога не умира


  Мюзикъл от А. Л. Уебър · Постановка: Светозар Донев · Диригент: Страцимир Павлов · Хореография: Анна Донева · Сценография и ...

  Любовта никога не умира доразказва историята на мистичния Фантом от Парижката опера, криещ обезобразеното си лице зад маска, и хористката Кристин. 10 години след пожара в операта, за който обвиняват Фантома, те отново се срещат в Манхатън.

  Драматичен театър Стоян Бъчваров [Варна]