Натали

Натали
театрална постановка
от Филип Бласбанд
Режисьор: Бойко Илиев
Сценография и костюми: Нона Йотова
С: Александра Сърчаджиева, Нона Йотова, Иван Ласкин (глас)
Коя е Натали? Натали е една мечта! Натали е безсмъртният хит на Жилбер Беко! Невероятната мелодичност на френският шансон и неговата неостаряваща и завладяваща популярност.


Натали е вечната жажда за любов! Непреодолимото желание, да бъдеш непреодолимо желан. Любовта, за която всеки мечтае. Историята, която се разказва в Натали, може да се случи с всеки един от нас. Натали е търсене на изгубената нежност. В Натали, две жени разнищват един мъж, така, както само те могат да го направят. Из основи. С най-малките пикантни подробности, от които на моменти може и да се засрамиш.
Героинята на Нона Йотова cе е разделила със съпруга си и е изпаднала в емоционална криза, страда от липса на любов. Тя се запознава с едно младо момиче, което изкарва хляба си с най-древната професия, и го праща при мъжа си. После жадно слуша разказите за преживяванията им и чрез тях някак се връща назад във времето, когато тя самата е будила в този човек такива силни чувства. Натали е криминална история. Един пъклен план, измислен и осъществен от една изключителна жена. Реализиран с участието на друга уникална жена.


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.