• Дядо Коледа е боклук


  от Жозиан Баласко · Постановка: Емил Марков · С: Албена Михова, Албена Павлова, Александър Дойнов, Веселин Плачков, Иван Радоев, ...

  Хора “на ръба на нервна криза” се опитват да помагат на нещастни самотници чрез своето дружество Отчаяние и приятелство, което именно в Коледната нощ става убежище и място за комични и драматични срещи и неразбории на най-невероятни образи.

  Дом на Лукойл-Нефтохим [Бургас]  
 • Един безумен уикенд


  от Алън Ейкбърн · Режисьор: Николай Ламбрев - Михайловски · Със: Зорница Константинова, Невена Цанева, Ива Папазова, Николай ...

  Един безумен уикенд е история за любов, изневяра и хаоса в ежедневието на интимния ни живот. Всъщност какво значи да си щастлив? Любовта илюзия ли е? Къде и в какво истината за човека? Това са само част от въпросите, които вълнуват героите на Алън Ейкбърн.

  Драматичен театър Адриана Будевска [Бургас]  
 • Жан и Беатрис Jean et Beatrice


  от Карол Фрешет · Режисьор: Бойко Илиев · С: Иван Радоев, Елена Петрова

  „До всички мъже в този град. Млада наследница, напълно с ума си и с ясно съзнание, никога никого не обичала, нито майка си, нито баща си, нито котката си, търси мъж, който да успее да я заинтересува, развълнува и прелъсти. В посочения ред. Срещу значително възнаграждение.”

  Държавен куклен театър [Бургас]  
 • Изрод Freak


  от Джон Легуизамо · Режисьор: Атанас Атанасов · Художник: Владимир Славов · Музика: Румен Бояджиев-син ...

  Как се ражда едно емигрантско бебе, как тайно се онанира в банята, какви са хлапашките секснапъни и размисли за американската мода на обрязването… Тук няма скрито-покрито.

  HashtagStudio [Burgas]  
 • Коледа с приятели


  Режисьор: Мила Великова · Сценография: Емелияна Андонова-Тотева · Музика: Петър Радевски · С: Ася Симеонова, Гергана Василева, ...

  Какво е Коледа?! Това е въпросът, който си задава едно малко събудило се мече в нощта преди Коледа.

  Държавен куклен театър [Бургас]  
 • Лес


  от Ал. Островски · Постановка: Богдан Петканин · Сценография: Мартина Варийска · Костюми: Светлана Беляева · С: ...

  Летейки със самолет над Сибир, човек губи реална представа за време и пространство. По-малко от един човек живее на повече от сто квадратни километра! Мрак! Но в това мрачно царство присъства и много светлина, която се носи от главните герои на пиесата - аркашките Щастливцев и Нещастливцев.

  Драматичен театър Адриана Будевска [Бургас]  
 • Лъжата


  от Флориан Зелер · Превод: Снежина Русинова – Здравкова · Постановка: Борислав Чакринов · Костюми: Мартина Варийска ...

  Какво е истината? Каква е тя? Пиесата на френския драматург Флориан Зелер Лъжата се превърна в световен театрален хит, без да дава отговор на тези въпроси.

  Драматичен театър Адриана Будевска [Бургас]  
 • Опасно за живота


  по Пиер Шено · Режисьор: Асен Блатечки · Сценография: Антония Попова · Музика: Христо Намлиев · С: Асен Лозанов, Стефан ...

  Комедия с елементи на екшън, интересна сюжетна линия и супер колоритни герои, които с шегобийска страст да поставят на публиката уловки и капани, а защо не и да ни накарат да се замислим за живота?

  Драматичен театър Адриана Будевска [Бургас]  
 • Страшни смешки, смешни страшки за герои със опашки


  от Недялко Йорданов · Постановка: Стефан Поляков · Сценография: Екатерина Енева · С: Асен Лозанов, Валери Еличов, ...

  Заека Стоянчо тръгнал за награда на балканиада. Балканиадата излъчва своите победители, но истинските победители всъщност са приятелството и песента, която човек трябва да носи винаги в себе си.

  Драматичен театър Адриана Будевска [Бургас]  
 • Тартюф


  от Жан Батист Молиер · Постановка: Красимир Спасов · Сценография и костюми: Нина Пашова · Музика: Андрей Дреников · С: ...

  Лъжливият морал, привидната святост, порядъчност и безкористност на Тартюф са маска, зад която дебне коварството. Примамлива се оказва опаковката, блазнеща с безупречна външност и финес.

  Дом на Лукойл-Нефтохим [Бургас]