Лятно кино в квартала

Лятно кино в квартала


14 - 17 юли 2016
Екран с внушителни размери (4x7м), отлична селекция от филми, открито небе и приятели - да, познато ни е, защото имаме опит от миналата година. Добрата новина е, че Лятно кино в квартала се превръща в традиция и ще го гледаме и това лято на една крачка от дома ни.


Всички прожекции започват в 21:00 и входът е свободен, само не забравяйте да си носите нещо за сядане.
Ето местата, където ще се опънат белите екрани и филмовите прожекции по дни:

14 юли
ж.к. Меден рудник, до блок 47
Гледаме третата част на поредицата Непобедимите, която вече е утвърдена екшън марка, състояща се от два часа престрелки и тупаници, както и хитроумно-нецензурни лафове, разменяни между мускулестите герои на Сталоун и Стейтъм.

15 юли
ж.к. Изгрев, парк
Код: Олимп ни пренася в Белия дом, където се извършва въоръжено нападение, завладяване на сградата от терористи и дори животът на президента е под заплаха.

16 юли
ж.к. Славейков, парк
Вълкът от Уолстрийт е поредната брилянтна колаборация между Мартин Скорсезе и Леонардо Ди Капиро – изтощително (но и адски забавно) тричасовото кокаиново препускане из златните години на фондовите борси, допълнено със секс и планини от пари.

17 юли
Борисовата градинка
Принцесата на Монако ни разказва в сълзлив маниер за 1962 – онзи период от историята на Грейс Кели, в който, вече съпруга на принц Рение III, тя се опитва да намери своето място в новата страна и непознатата културна среда, далеч от Холивуд и собствените си корени.

 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.