Чаровният принц 3D

Чаровният принц 3D


Оригинално заглавие: Charming

Превод: дублиран
Жанр: комедия, анимация
Канада/САЩ, 2018, 90'
Режисьор и сценарист: Рос Венокър
Озвучен на български с гласовете на: Ненчо Балабанов, Димитър Димитров, Константин Лунгов, Виктор Иванов, Ивет Лазарова, Георги Стоянов, Добриела Попова, Атанас Сребрев, Петър Бонев, Христо Узунов, Елена Русалиева, Татяна Етимова, Кръстина Кокорска, Рейчъл Роу, Весела Бонева, Сотир Мелев
Да предложиш брак едновременно на Снежанка, Пепеляшка и Спящата красавица не води до нищо добро, дори да си фаталният принц, на когото никоя жена не може да откаже.


Звучи като анимирана и цензурирана версия на Дон Жуан, но тук серийният любовчия се казва принц Филип Чаровни и още от пелените е урочасан с неустоима усмивка. Като във всяка приказка обаче му се лепва и едно проклятие – ако до 21-вия си рожден ден не открие истинската любов, пророчеството ще остане вечно, а той ще изгуби трона. До датата обаче остават само три дни, в които принцът трябва да измине Пътя на трите предизвикателства, а разбойничката Леонора поема с него в опасното пътуване. Продуцентите на Шрек трудно ще надскочат себе си, но и малки, и големи ще оценят както сходната визия, така и шегите на гърба на самонадеяния хубавец.


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.