Революция Х

Революция ХЕзик: български
Жанр: драма, комедия, музикален
България, 2018, 100'
Режисьор: Димитър Гочев
С: Гери-Никол, Димитър Бербатов, Башар Рахал, Александър Сано, Бойко Кръстанов, Георги Кадурин, Мона Гочев, Иван Иванов, Иван Тишев, Диляна Попова, Стефка Янорова, Силвия Петкова, Даниел Ангелов, Люси Иларионов, Китодар Тодоров
Продължението на тийн сериала Революция Z идва на голям екран отново с Димитър Гочев на режисьорското бюро, но на чиновете отпред се строяват и цял клас нови ученици.


Гери-Никол е следващата вокалистка на групата, въпреки че никой не я харесва, а Мона Гочев е принудена да отиде на училищния лагер, след като е изместена от микрофона за морското турне. Пътуването обаче не протича по план, когато зад волана е наркодилърът Александър Сано, а в багажника има цял куфар кокаин, издирван от престъпниците Башар Рахал и Бойко Кръстанов по поръчка на боса Димитър Бербатов. Звучи като криминална версия на Привличане и не сме далеч от истината, когато хлапетата трябва да открият отвлечената Гери-Никол, докато се борят и със сътресенията в бандата. Пригответе се да следите играта като котка в засада, за да не изпуснете някоя нишка от кълбото интриги, преследвания и комични образи, които успяват да вкарат и няколко забавни паузи вместо междучасие.


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.