Легенда за красотата

Легенда за красотата


Оригинално заглавие: Intimissimi on Ice
Език: английски
Превод: с български субтитри
Жанр: музикален
Италия, 2016, 80'
Концерт-спектакъл с Андреа Бочели, фигуристите Евгений Плюшченко, Стефан Ламбиел и Шизука Аракава
Режисьори: Даниел Е. Катуло, Ким Гавин
Костюми: Киара Ферани
С над 80 милиона продадени албуми, Андреа Бочели се завръща на кино екраните, за да вземе участие в шоу-спектакъла на лед, който съчетава опера, поп музика, фигурно пързаляне и мода.


Това взимащо дъха представление е заснето в емблематичната Арена ди Верона в Италия. Чрез техниката на заснемане и сцената с оформена ледена пързалка в центъра ѝ, публиката ще може да се наслади на едно истинско 360-градусово изживяване, пренасящо ги в античните Римски арени.

Легенда за красотата е аудио-визуален шедьовър, подсилен с лазерни и пиротехнически ефекти, които превръщат представлението на световно известните фигуристи Евгений Плюшченко, Стефан Ламбиел и Шизука Аракава в една истинска феерия на фона на вечни оперни класики.

Историите от класическата митология се преплитат по невиждан досега начин и оживяват на големия екран. От Венера до Елена от Троя, от Цирцея до Медуза, известните героини от Гръцките митове са в центъра на сцени, рисуващи чувствата и страстите на съвременните жени. Костюмите са дело на Киара Ферани – най-влиятелното модно име в Италия днес. Чрез техните истории, с най-добрите музиканти и фигуристи в света, спектакълът отпразнува красотата на женствеността.


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.