Kingsman: Златният кръг

Kingsman: Златният кръг


Оригинално заглавие: Kingsman: The Golden Circle
Език: английски
Превод: с български субтитри
Жанр: комедия, приключенски, екшън
САЩ, 2017, 141'
Режисьор: Матю Вон
С: Тейрън Еджъртън, Чанинг Тейтъм, Елтън Джон, Педро Паскал, Хали Бери, Джулиан Мур, Джеф Бриджис, Колин Фърт, Марк Стронг
Матю Вон ни разби с първия Kingsman преди две години, така че сега без колебание скачаме в част втора, където шпионите със синя кръв отново спасяват света със стил, който убива.


Срещаме се с Егси и компания в щабквартирата, маскирана като шивашко ателие, малко преди да избухне в пламъци. Клечката драсва новият злодей Джулиан Мур – нарко баронеса с носталгия по миналото, а на помощ идват американските братовчеди от Statesman, които агентстват на Новия континент с ласо в ръка и прякори Текила, Уиски и Шампанско. Режисьорът тук отива още по-далеч в смесването на невъзможни бойни изкуства, убийствени джаджи а ла Бонд и преувеличени каскади, които са ни познати, но пак остават непредсказуеми. Историята все така лети по ръба на пародията, фантазията и даже отвъд с няколко пикантни сцени, достойни за филм на Саша Барън Коен, което обаче никога не разваля перфектната линия на костюмите в кадър. Може да е повторение, но пък колко елегантно и абсурдно едновременно.


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.