От песен на песен

От песен на песен


Оригинално заглавие: Song to Song
Език: английски
Превод: с български субтитри
Жанр: драма, музикален, романтичен
САЩ, 2017, 129'
Режисьор и сценарист: Терънс Малик
С: Райън Гослинг, Руни Мара, Майкъл Фасбендър, Натали Портман, Кейт Бланшет, Холи Хънтър, Вал Килмър, Том Стъридж
Райън Гослинг и Руни Мара играят начинаещи певци, опитващи се да пробият на модерната музикална сцена в Остин, щата Тексас.


Попадат под влиянието на манипулативния магнат Кук и скоро тримата са оплетени в любовен триъгълник. В тази история за съблазнявания и измени, постигането на професионален или романтичен успех все се изплъзва. Работейки с трикратния носител на Оскар за операторско майсторство Емануел Лубецки, Малик създава дълбоко преживяна, наситена с песни медитация над творчеството, връзките и хаоса в модерния свят – усилие, колкото визуално наситено, толкова и емоционално въздействащо. Изпълнен със завладяващи с красотата си изображения, филмът включва и появи на легенди от ранга на Пати Смит и Иги Поп като самите себе си.


 

Горе Коментари (1)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.
#1 23.11.2017 05:16 pdunners

Re: От песен на песен

Филмът е гавра със зрителя - Плоска и тривиална фабула, поднесена по досаден начин, претенциозно представен като "висше операторско майсторство" и" гениална режисура" които ние обикновените зрители трябва да се преструваме, че оценяваме, за да не ни помислят за тъпи. За да бъде въобще гледаем, билетите трябваше да вървят поне с 2-3 цигари трева.