• Умирай трудно: Денят настъпи

  15 февруари 2013

  Петият филм от поредицата тръгва премиерно по кината от днес. Да видим дали позастарелия вече полицай Джон Маклейн е все още толкова изобретателен и толкова устат...
 • Купонът е в Мармалад

  14 февруари 2013

  Във вечният спор кой празник се празнува днес все още няма еднозначен отговор. Поради тази причина от клуб Мармалад са взели прагматичното решение тази вечер да поканят всички, които са се нагласили да празнуват... Носете си добро настроение!
 • Графика в цвят

  13 февруари 2013

  Графики в цвят. За някого може и да звучи като изненада, но съвременните артисти вече работят графики и с други цветове, освен черното и бялото. Изложбата в пловдивската галерия Аспект показва именно това – Графика в цвят.
 • Побъркани от любов

  12 февруари 2013

  Асен Блатечки и Койна Русева ни повеждат на изпълнено с печал и суров хумор пътешествие в най-тъмните тайни на любовта, вината и неразрушимите връзки на кръвта. Побъркани от любов е в Драматичен театър Пловдив от 19:00.
 • Лека форма на тежка депресия

  11 февруари 2013

  Светофарът за Европата, като е запецнал на червено, нито иде да пресечеш, нито става да висиш на бордюра изнервено. А дали пък въобще ще светне зелено... Вижте в постановката Лека форма на тежка депресия по текстове на Стратиев на сцената на Държавна опера Пловдив от 19:00.
 • Дама, поп, асо, шпионин

  10 февруари 2013

  В месеца на Оскарите да си припомним един от миналогодишните големи претенденти – класическият шпионски трилър, създаден по едноименния роман на Льо Каре от 1974 – Дама, поп, асо, шпионин. Филмът е по НВО в 21:05.
 • DJ Maverickz, Франция

  9 февруари 2013

  Maverickz е един от най-продуктивните диджеи и продуценти във Франция. Стилът му е комбинация между техно, прогресив и минимал, а начинът му на миксиране го нарежда сред най-прогресивните диджеи. Чуйте как точно го прави довечер в Plazma след 23:00.
 • Филмова музика в Операта

  8 февруари 2013

  Филмова музика e подготвила за петъчния си концерт Пловдивската филхармония (Концертна зала, 19:00). В програмата са включени теми и пиеси от Междузвездни войни, Похитителите на изчезналия кивот, Първият рицар, Мост над река Куай и много други.
 • По ръба на небето

  7 февруари 2013

  Невероятна история за приятелството между момче и вещица, разказана под звуците на рок-музика. Мюзикълът По ръба на небето е в Куклен театър - Пловдив днес от 19:00.
 • Quiz Night в Beriozka

  6 февруари 2013

  Quiz вечерта в клуб Beriozka е сигурен начин да се позабавлявате с приятели, докато проверявате знанията си по различни въпроси. Началото е в 21:00.
 • Веселите музиканти

  5 февруари 2013

  История за магаре, куче, котка и петел, станали безполезни за стопаните си, които се опитали да се отърват от тях по най-лошия начин. Животните бягат и решават да отидат в града, където ще бъдат музиканти и ще живеят свободно. Мюзикълът за деца Веселите музиканти е в Държавна опера Стара Загора днес от 11:00.
 • Слаш

  4 февруари 2013

  След като Guns'n'Roses ни махнаха главите с невероятно шоу на Sofia Rocks 2012 преди малко повече от половин година, ред е да чуем най-големите им хитове отново, този път във версията на Слаш. Концертът на екс-гънъра е в зала Фестивална (София) днес от 20:00.
 • Гангстерски отдел в кината

  3 февруари 2013

  Мики Коен е безмилостен мафиот, без знанието и благоволението на който не минава нито една мръсна сделка, направена на запад от Чикаго. Престъпният му бизнес процъфтява и това съвсем естествено се случва с протекцията на част от лосанджелеската полиция. За да отвърне на удара, полицейският шеф Бил Паркър събира малък, таен отряд верни полицаи, който да елиминира Коен. Макар и доста предвидим, Гангстерски отдел е идеалният филм за неделя следобед.
 • Southwick в Петното

  2 февруари 2013

  На софийската фънк-банда Southwick явно им е допаднала атмосферата в Петното, защото момчетата се завръщат отново на сцената в любимия ни клуб няма и месец след предишното си участие.
 • Camp Sessions в Gramophone

  1 февруари 2013

  Дни преди да отпразнува официално четвъртата си успешна годинина, Camp Sessions партитито ще гостува в пловдивския клуб Gramophone. Сред DJ-те, които ще пускат е и инициаторът на Camp Sessions - DJ Emil Prize.
 • Tribute to Nirvana

  31 януари 2013

  Трибютът на Nirvana тази вечер в Петното е с начален час 22:00. Очаквайте любими и не толкова любими парчета на емблематичната за 90-те години банда.
 • Karma To Burn

  30 януари 2013

  Американската стоунър-рок банда Karma To Burn свири в софийския клуб Mixtape 5 днес и разполагате с малко време, за да решите дали да пътувате за концерта им в столицата в средата на седмицата. Началото е в 20:00.
 • Дванайсета нощ

  29 януари 2013

  Дванадесетата нощ след Коледа е нощта на веселие до безпаметство. Нощта, в която едно момиче, захвърлено от бурята на непознат бряг, ще открие тайната страна на своите желания и ще се впусне в устрема на една авантюра... Дванайсета нощ е премиерно в театъра в Стара Загора в 19:00 днес.
 • Високо в небето

  28 януари 2013

  Раян е мъж на средна възраст – с непоклатим професионализъм и житейска философия, която изключва любовта. Промените за него идват ненадейно, тръгвайки от работата му и стигайки до сърцето му. Високо в небето е по KinoNova от 21:00.
 • Да почетем Моцарт

  27 януари 2013

  Почитателите на Моцарт ще отбележат рождения му ден със следобедно парти (17:00) край камината в Къщата на Архитекта (Стара Загора, ул. Сава Силов 37), където възпитаници на Училището по изкуства Христина Морфова ще свирят произведения на композитора, а по-късно ще бъде прожектиран отличения с няколко награди Оскар филм Амадеус.