• Болшой

  18 януари 2018

  Младата и изключително талантливата танцьорка Юлия Олшанска от малко миньорско градче изтегля "щастливия билет": забелязва я бившият балетист Потоцки, който ѝ предрича бъдеще на велика балерина, достойна за главната сцена на страната. Поемаме заедно с нея по пътя към легендарния Болшой театър от Lucky Дом на киното, където се завърта филмът на 18 януари в 21:15.
 • Етажна гроздова

  17 януари 2018

  Любимите съседи от Етажна собственост се качват на театрална сцена, за да ни завихрят в една безкрайно комична, щура и мечтателна история, която любопитно наднича право в дълбините на българската душа. Гледаме постановката в Дом на културата Борис Христов на 17 януари от 19:00.
 • Jazztory

  16 януари 2018

  Трийстото юбилейно издание на Jazztory е посветено на циганския джаз, наричан още "джаз-мануш". Най-влиятелните инструменталисти в това направление са белгийският китарист Джанго Райнхарт и цигуларят Стефан Грапели, които повлияват дълбоко поколения творци след себе си. За да пресъздадат музиката на техния оригинален оркестър - Quintette du Hot Club de France, на сцената излизат момчетата от Hot Club de Plovdiv - чакаме ги в Bee Bop Cafe на 16 януари в 21:30.
 • Изневери в повече

  15 януари 2018

  Две съседски семейства се забъркват в куп комични ситуации заради любов и няколко извънбрачни връзки. Всеки лъже всеки и никой не си признава. Тази истинска булевардна комедия на ситуациите, в която дозата от добродетели трудно може да се коментира, гостува в Пловдив на 15 януари в Дом на културата Борис Христов от 19:00.
 • Секси пране

  14 януари 2018

  Въоръжени с наръчник Секс за начинаещи, Алис и Хенри решават да прекарат уикенда в скъп и лъскав спа-хотел с определена мисия – да съживят своя 25 годишен брак. Ще може ли съпругът да прегърне всичките диви предложения, които жена му вади от книгата с идеи за по-вълнуващ секс разбираме в Дом на културата Борис Христов на 14 януари от 19:00.
 • Ана Каренина. Съдбата на Вронски

  13 януари 2018

  Този прочит показва историята на Ана и Алексей от неговата гледна точка. Защото в любовта няма само една истина и всеки си има собствен път. Кое е по-важно – страстта или дългът? За кое ще се престрашиш? И кой има правото да те съди? Отговор на вечните въпроси, които безмилостно ни поставя животът, търсим в Lucky Дом на киното на 13 януари от 16:35, когато е първата премиерна прожекция на филма.
 • Травиата

  12 януари 2018

  Историята на Вердиевия шедьовър е историята на Пепеляшка, превърнала се от слугиня в принцеса. Но тук чудото не произлиза от магьосница, чудото е в самата партитура. Последното представление на Травиата за сезона идва със специалното участие на баритона Марчин Брониковски в Дом на културата Борис Христов на 12 януари от 19:00.
 • Въртележка

  11 януари 2018

  От порочния Холивуд на Café Society Уди Алън ни изпраща на Кони Айлънд през 50-те за неонова драма по нанадолнището страст-изневяра-насилие.
  В най-емоционалната си роля в последно време Кейт Уинслет е неудовлетворена от живота сервитьорка, но ако вече виждате паралел със Син жасмин и Кейт Бланшет, поетичното око на оператора Виторио Стораро (Апокалипсис сега, Последният император) тук дава нов нюанс на меланхолията и отчаянието. Какъв точно - разбираме в Lucky Дом на киното на 11 януари от 18:30.
 • Кухня. Последната битка

  10 януари 2018

  Щурият руски сериал минава в пълнометражна форма отново с Антон Федотов зад камерата и с познатите готвачи пред котлона. Изпращаме шеф Виктор Баринов за световното първенство в Сочи, където трябва да докаже, че отборът му е най-силният в света. Поредната порция сладко-горчиви майтапи опитваме в Lucky Дом на киното на 10 януари от 17:00. 
 • Лъжата

  9 януари 2018

  Спектакълът ни среща с две семейни двойки от средната класа, които по свой начин се борят с проблемите на средната възраст. Действието се развива като танц и забавлява дори когато поставя сериозни въпроси - уверяваме се в това на 9 януари от 19:00 в Дом на културата Борис Христов.
 • Нашата голяма френска сватба

  8 януари 2018

  Депутат се опитва да вдигне рейтинга си с добре обмислен, донякъде абсурден ход, организирайки в един и същи ден сватбата на сина си и своята. Всичко щеше да е чудесно, ако не беше неочакваната поява на загадъчен полковник от американската армия. Съвременната и безкрайно забавна френска комедия, чийто режисьор е Асен Блатечки, гледаме в Дом на културата Борис Христов на 8 януари от 19:00.
 • Призраците на Исмаел

  7 януари 2018

  Кинорежисьорът Исмаел най-после подрежда живота си и започва нова връзка, когато жена му, изчезнала преди 21 години, се връща като призрак в този еротичен филм ноар. Гледаме го в Lucky Дом на киното на 7 януари от 14:45.
 • Роден

  6 януари 2018

  "Не се опитвам да се харесам, искам да съм верен на себе си," заявява Огюст Роден, докато заплита интриги с двете най-важни жени в живота си – талантливата ученичка Камий Клодел и майката на единственото му дете Роз Бюре. Следваме стъпките на гениалния скулптор към славата и върха на изкуството в биографичния филм на Жак Доайон, който се завърта премиерно в Lucky Дом на киното на 6 януари от 16:45.
 • Кухня. Последната битка

  5 януари 2018

  Щурият руски сериал минава в пълнометражна форма отново с Антон Федотов зад камерата и с познатите готвачи пред котлона. Изпращаме шеф Виктор Баринов за световното първенство в Сочи, където трябва да докаже, че отборът му е най-силният в света. Поредната порция сладко-горчиви майтапи получаваме в Lucky Дом на киното на 5 януари от 20:30. 
 • Дамасцена

  4 януари 2018

  "Мечтата винаги е по-голяма от молитвата", разбираме от Тодор Анастасов и Веселин Плачков, които след Дякон Левски отново се събират, но този път не като актьори, а като режисьор и неговия главен герой. Следваме Течо (Плачков) по сценария на поетесата Мария Лалева, който обхваща 50 години от живота му, минали в преследване на неговата "българска мечта" през бариерите на няколко политически режима в Lucky Дом на киното на 4 януари от 21:00.
 • Чърчил

  3 януари 2018

  Напрежението завладява британския премиер Уинстън Чърчил в дните на дебаркирането на съюзниците в Нормандия през юни 1944. Изтощен, измъчван от депресия и обсебен от мисълта за историческата си съдба, Чърчил получава подкрепа и преданост от съпругата си - блестящата и невъзможна Клементин Чърчил. Биографичният филм се завърта в Lucky Дом на киното на 3 януари от 16:30
 • Призраците на Исмаел

  1 януари 2018

  Кинорежисьорът Исмаел най-после подрежда живота си и започва нова връзка, когато жена му, изчезнала преди 21 години, се връща като призрак в този еротичен филм ноар. Гледаме го в Lucky Дом на киното на 1 януари от 17:15.
 • Въртележка

  2 януари 2018

  В най-емоционалната си роля в последно време Кейт Уинслет е неудовлетворена от живота сервитьорка, която отдавна е заровила мечтата си да бъде актриса, но пък обилно я полива с алкохол и вицове за пропуснати възможности, докато живее в клаустрофобичен апартамент с недодялан съпруг и син пироман. Въртележката сменя посоката си, когато много по-младият спасител Мики я забелязва от поста си, а доведената ѝ дъщеря решава да дойде на гости с цял куфар проблеми. Как се заплита възелът разбираме от премиерната прожекция на филма в Lucky Дом на киното на 2 януари от 18:00.
 • Новогодишен концерт

  31 декември 2017

  Посрещаме новата 2018-а на площад Стефан Стамболов в Пловдив заедно с P.I.F., Banda Del Padre, ансамбъл Тракия, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени. Финалът е за DJ Angelove, от когото чакаме добре подбран танцувален сет. Началото е в 22:00 на 31 декември.
 • Ostava

  30 декември 2017

  Космичното Ostava звучене е емблема, зад която стоят пет албума, а отпред - предстоящ концерт в Bee Bop Cafe. Слушаме най-доброто от репертоара на бандата в предпоследния ден на 2017-а срещу 15лв за вход. Вратите на клуба отварят в 21:30 на 30 декември.