Сердика Център подарява 10 луксозни козметични награди на своите клиенти

Сердика Център подарява 10 луксозни козметични награди на своите клиенти
3 ноември 2011
От 3 до 13 ноември Сердика Център представя щедрите предложения на своите козметични магазини в Beauty Book.


Гайдът към страната на красотата презентира 12 магазина и техните ексклузивни промоции за посетителите на Центъра. Сред участниците са L'Occitane, beauty zone, Douglas, Manicure Impress, DM, Casyopea, Yves Rocher, както и марки
представени единствено на територията на Сердика Център като The Circle, Volume II, Кorres, Tino Hair & Make up и Аптека Serdika Center.
Освен със специални оферти в областта на козметичните продукти, нишова парфюмерия, спа процедури и много други, обозначените със знака на Beauty Book магазини в Сердика Център, дават възможност на всеки клиент да спечели и една от 10-те големи награди!
Всяка покупка на козметичен продукт от марките посочени в Beauty Book, в периода от 3 до 13 ноември, носи на клиентите на Сердика Център шанс да спечелят една от 10-те луксозни козметични селекции на стойност 400 лв всяка!
Beauty Book Serdika Center ще се разпространява на място в Центъра и със списание ЕВА, а допълнителна информация за промоциите може да бъде намерена на serdikacenter.bg.


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.