Флирт на пета степен

Флирт на пета степен
28 април 2017
Paid publication
"Обещавам, че утре няма да съжалявате. Тази водка е пет пъти дестилирана, както едни от най-добрите в света, и това е гаранция за отлично качество", казва ни миксологът зад бара, един от 20-те магьосниците, които тази вечер наливат в чашите новата водка Flirt 5. Вкусът й е страхотен, независимо дали я пием чиста, или в коктейл, а от хубавата емоция, която отключва, на сутринта главата не звъни.


Четири минути. Толкова време имат композиторите на коктейли – 20 от най-талантливите у нас, за да създадат своя авторска симфония с Flirt 5. Ябълковата на Даниел Мухала прелъстява журито (с представители на барманските асоциации в Гърция, Македония, сомелиер и шеф готвач) с еликсир от водка, сироп мента, ликьор личи, сироп джинджър бред, кисело мляко и фреш лайм, сервиран в охладена чаша.

И все пак как предпочитаме водката – в микс от точно премерени съставки или чиста? За Flirt 5 наистина няма грешен отговор. "Консумацията на алкохол без допълнителни разредители има няколко предимства: дестилацията премахва вредните примеси, а чистото питие ви спестява и нездравословното количество захар", обясняват ни миксолозите, а после разбиват и мита, че коктейлите са слабост на дамите. Статистиката показва, че първо – жените все по-често си поръчват чисти питиета, и второ – мъжете пък все по-смело пробват коктейли, като класиките в модерен прочит са най-желаните в момента.
Каквато и композиция да обичате вие в чашата си – прозрачна с лед или цветна със сок, Flirt 5 вече е в баровете и магазините, за да си я поръчате или налеете сами.


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.