София знае защо

София знае защо


2 юни 2016
Paid publication

Ако се чудиш в какво да вложиш енергията си това лято...


Бягането с препятствия е една от най-бързо развиващите се индустрии и е абсолютен хит сред търсачите на силни усещания по целия свят. Ако не си наясно със спецификата на този спорт, веднага те въвеждаме в материята – той е предизвикателство за волята и духа и може да те накара както просто да тичаш по насечен терен, така и да пълзиш през кал, да се катериш по високи стени и да се потапяш в ледена вода.

Най-мащабното събитие, на което можеш да поставиш ума и тялото си на подобно изпитание в Югоизточна Европа, е Legion Run, а за твой късмет тази година в България предстои третото му поредно издание. Обикновено организаторите пазят мястото в тайна до последния момент, но районът и датата вече са известни – София, 9 юли.

Важно уточнение: Legion Run не е състезание (освен ако не намираш за готина идеята, че се изправяш срещу самия себе си), а възможност да тестваш собствената си издръжливост, да провериш докъде се простира границата на способностите ти или просто да се позабавляваш яко с останалите ентусиасти, които са захвърлили надалеч всякакви задръжки. Смехът и новите контакти са си направо задължителен елемент от Легиона – някои препятствия не можеш да пребориш без приятелско рамо, а справянето с други е толкова забавно, че плаче за снимка.

Ако изненадаш сам себе си и се справиш с всичко, на финала те очакват (освен месеци гордост и похвали) тениска с надпис "I am Legion" и кен освежаваща Kamenitza.

Партньорите от първата бира на България ти предлагат и възможност да спечелиш два билета за събитието още сега – за да предизвикаш както себе си, така и най-добрия си приятел. Всичко, което трябва да направиш, е да влезеш на kamenitza.bg, да покажеш, че си проверил срещу какви препятствия ще се изправиш и че за теб е детска игра да отговориш на няколко въпроса за тях… и вече си част от участниците в жребия!

Ако пък тази година още не си събрал достатъчно смелост да се включиш, пред теб стои и опцията да посетиш събитието като зрител. Организаторите на Legion Run са сред малкото, които допускат зрителите съвсем свободно да гледат екшъна отстрани и дори да снимат всички напрегнати или комични ситуации. Излишно е да казваме, че бира ще има за всички, нали?


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.