Нов супергерой на хоризонта: Столичният Стопаджия

Нов супергерой на хоризонта: Столичният Стопаджия


9 май 2016
Paid publication
Аз съм Георги Згуров, но всички ме знаят като Гурко. Някои ме познават като фронтмен на Анимационерите, за други съм познат като радиоводещ. Сега ще видите и супергеройската ми страна, защото през следващите няколко седмици аз ще бъда Столичният (бирен) стопаджия. Скочил в куражлийските гащи, смело ще ви въвлека в това бирено приключение и нищо не е в състояние да ни спре да преминем от тъмната към светлата страна на пивото... И обратното!


Живеем в интересни времена – времената, в които Stolichno пусна pale bock, без дори да има юбилей! Не само защото все още Stolichno не е навъртяло десетилетни традиции зад гръба си, а и защото се е вгледало във все по-интересното бирено бъдеще! Онова бъдеще в златната среда между "ретро" носталгията и хипстърските етикети на масовката и полуснобарското преклонение пред крафт пивоварите.

И сега по същество – Stolichno Pale Bock е доста крепка (7,1% алкохол) и мен – а тепърва несъмнено и вас (ако вече не е) – ме спечели на своя страна с комплексен аромат от силно изразени малцови и загатнати плодови нотки, допълнени от полъх на новия ми най-любим джинджифилов хляб и супер интересни подправки.

Опитах я първо без храна. Но още след първата бутилка започнах да си устройвам мини и макси пиршества с люти барбекюта, хрупкаво пиле, всякакви пикантни меса и сирена. И когато и това изчерпах, реших да се пробвам с десертите. Право в десетката! Stolichno Pale Bock си подхожда идеално и с бял шоколад, и с чийзкейк, и с всякакви видове сладкиши със и без плодове, със и без ядки. Чувствам се като мега комбинатор и експериментатор и вече съм готов да сразя всеки бирен сноб. Макар че съм поне една обиколка и няколко каси от този делишъс Limited Edition напред.

Отварям си поредна биричка, а на вас приятно пътешествие в света на Stolichno Pale Bock,

Ваш СуперГурко!


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.