Ново начало

Ново начало
10 септември 2014
Купонът никога не свършва – това е особено вярно за култовите софийски клубове Mascara и :PM.


Кратка почивка
Дори и най-важните парти места имат нужда от кратка почивка и освежаване, затова за първи път от пет години Mascara затваря врати, но само за месец и половина (14 септември – 31 октомври). Точно преди почивката обаче е време за парти с дългогодишните приятели и клиенти на клуба – на 11 септември ще звучи хип хоп от поредицата Vanity Black, зад дековете ще е експертът в областта диджей Stancho, а хост на вечерта ще бъде друг рап експерт – Dee. На 12-и ще пускат Ясен Петров и Vasquez, а закриващото събитие на 13 септември ще бъде с участието на Kaiski и Vasquez.
Не забравяйте – Mascara ще отвори точно на 31 октомври с голямо Хелоуийн парти!

Откриване
И тъй като купонът никога не спира, той просто се мести в клуб :PM. Познавате го добре – досега бе разположен пред много красивата сграда на Телефонната палата на ул. Гурко 2-4 и вършеше идеална работа за топлите летни нощи. Сега обаче :PM се мести в Палатата и обещава супермодерна обстановка, брилянтен звук и неподправен дизайнерски стил, а ние си залагаме месечните заплати, че точно това ще бъде новата модерна парти дестинация в града. Клубът е проектиран от отличния дизайнер Светослав Тодоров, създател на MODE Studio и някои от най-мащабните проекти в архитектурно и интериорно отношение в България и чужбина – затова не се учудваме, че :PM провокира с нова гледна точка на овладяване на пространството. Всъщност, господин Тодоров най-добре е описал смелата визия на :PM – ”Основната концепция в интериора на клуба е да създадем нов, неподражаем, естетически издържан храм на клубната култура, храм на живата музика в столицата, музиката като храна за душата. [...] Проектирано е пространство, което да изглежда притегателно, място за забавление, със силно присъствие, което да ангажира посетителите и да не ги оставя безразлични нито за миг. Основен акцент в него е решетъчния, самоносещ се таван с функционални сфери, наподобяващи кубета, чрез които постигаме внушението за храм. И ако Господ е в църквата, диджеите са в клуба. Тук нашия проповедник е диджеят, разположен в дъното на залата като пастор, а вниманието пада върху случващото се на сцената.”
Вече знаем и че сред резидентите на :PM ще бъдат Steven, Vasquez, Kaiski, Ясен Петров, Stancho и Ray Bon, съвсем ясна е и откриващата парти програма.
Всичко започва на 17 септември с електро празненство, на което диджеи и проповедници ще са Steven, Vasquez, Kaiski, Ясен Петров и Simon. Продължението на 18-и е с хип хоп, доставен от Ray Bon, Stancho и Dee, а на 19 септември ще можем да видим младия и преуспяващ лондонски диджей Скот Честър – резидент на суперклуба DSTRKT, подгрявал е и доста участия на Марк Найт, Drake и 50 Cent. И на 20-и ще бъде празнично и шумно, защото зад пулта в :PM ще са Simon и Vasquez.

Закриващият парти уикенд е в Mascara, 11-14 септември
Откриващият парти уикенд е в :PM, 17-20 септември


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.