Нека да е лято!

Нека да е лято!
13 август 2014
Ледени коктейли и гореща програма ни очакват на покрива на Сердика Център, където се е настанил уютният плажен бар. Beach Bar ще забърка изкусителен микс от горещи и студени емоции по време на месец август.


На 13 август от 20:30 ни очаква Огнено шоу – сафари в Африка с Театър на огъня и сенките Fireter. На 27 август от 20:00 часа може да се включим в открит урок по смях с ХаХаХа ИмПро театър.
Августовските четвъртъци са посветени на Live Jam Session с едни от най-екзотичните музикални проекти в България - DJ Ilko и MAGntk live band (21 август) и Oratniza (28 август).
Всеки петък в Beach Bar Сердика Център ни очакват диджеи-включвания от DJ Jaya (15 август) и Lazy Face Selector (22 август) точно в 20:00. 23 август е денят за за второто Zumba Dance Party на покрива с момичетата от MVJ Dance&Aerobic Studio в 19:00.
Освен музика и коктейли на покрива на Сердика Център има и място за спорт. Всяка събота и неделя през август влизаме във форма с курса по пилатес от 10:30. За мъниците е предвидена съботна Модна школа за деца с Visages Model Group от 11:30 часа. На 30 август малчуганите ще се включат в голямото изпитно ревю с участието на Мис България 2012 Габриела Василева и най-новите колекции на LC Waikiki, Benetton, Amigo, Reserved и Carnival Kids в Сердика Център.
Beach Bar Сердика Център ви очаква всеки ден от 10:00 до 22:00 на ниво +3 (открит паркинг). Повече информация можете да откриете на serdikacenter.bg и на официалната страница във Facebook.


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.