Skate or Die!

Skate or Die!


8 юли 2014 текст Стохрифор Лукомб
Имайки предвид от колко време скейт културата се е настанила в София, големите тматични събития се случват учудващо рядко. Тази събота ще бъде изключение от правилото, защото в София пристигат петима от най-важните скейтърr в отбора на Supra, включително създателят на модния бранд – Джим Греко.


Ако се интересувате какво става сред големите в скейта, най-вероятно сте чували повече от веднъж за доста младите Спенсър Хамилтън, Лусиен Кларк и Оскар Кендън, както и за сравнително по-възрастния испанец Хавиер Сармиенто (на цели 34!). в момента те са важна част от глобалния Team Supra, ръководен от професионалния скейтбордист и създател на Supra – мистър Греко. Готиното е, че тук пристигат заедно, за среща с феновете, задължителните демонстрации и едно завършващо хип хоп парти.

Графикът за съботния ден (и вечер) е прост, но вълнуващ. Срещата за разговор и автографи със скейт професионалистите е между 14:00 и 16:00 в Blok Shop (Солунска 41), а между 17:00 и 19:00 ще има демонстрации в скейт парка до УНСС в Студентски град.

След 22:00 пък всичко се мести в Mixtape 5, където хип хоп и фънк ще пускат Diamondz, Jana, Bashmentи дори Ralph M от латино хип хоп големците Funkdoobiest.

Срещата с Team Supra е в Blok Shop, Скейт парк София и Mixtape 5, 12 юли


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.