Работата или удоволствието на Maxx?

Работата или удоволствието на Maxx?


15 април 2014
Да се радваш на моментите през деня, на случващото се в теб и около теб... А не да чакаш вечерта или уикенда, за да поживееш малко. Или да гледаш на понеделник като на съвременна инквизиция за всеки млад, активен и свободомислещ човек. Дали някак си времето няма да тече по различен начин? По един специален начин?


Хората обичат да гледат хора, които се забавляват, докато работят. Заразително е като смеха. Онези, които не обичат и осъждат това поведение, криейки се зад клишето "Не бъркай работата с удоволствието", е по-вероятно всъщност да се ядосват на себе си, че не владеят това изкуство. Без да се сещат, че това да не се взимаш твърде насериозно, да се усмихваш (искрено!) и да общуваш интензивно е не само част от работата, но и задължително условие, за да ти се получат нещата.
Талантът да се забавляваш с работата и усмивката ти да е по-чест посетител на лицето от изражението "не ме закачай, сега решавам проблемите на човечеството", се учи. Избираме го като лично правило. Избираме да бъдем свободни от предразсъдъци, да търсим не лесното, но лекотата и радостта. (Колкото и самото то да звучи клиширано.)
С осъзнатост и отговорност към това, което вършим, разбира се, но и с уважение към пълноценното време и радостта от живота. Затова и такива като нас, когато им се допие бира на обяд, взимат по една безалкохолна Zagorka Maxx в обедната почивка – отдадени на приятния момент и едновременно на отговорността си към следобеда.
Някои ще кажат "безалкохолната бира не е бира", но други ще прескочат това клише и ще отговорят: "Бира е, със специален вкус и специално бирено преживяване. Бира е, когато сме на работа, ако предстои да шофираме, след спорт ...". И, ако е неизбежно да сме заобиколени от клишета и клиширано мислене, може би е по-здравослвно, както и със сигурност по-приятно, да следваме убеждението, че „Който умее да се забавлява добре, умее и да работи добре“.
Какво е "добре" за вас и как създавате специалните моменти в ежедневието си, сте поканени да споделите във facebook страницата на Zagorka – в една дискусия за клишетата от бита, вдъхновена от появата на Maxx. Може да имаме максимум пълноценно изживяване и вкус с 0,0% алкохол, по всяко време, завява Zagorka Maxx.

Вие какво мислите?


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.