Celebration!

Celebration!
8 април 2014 текст Стохрифор Лукомб
Дори да не сте запознати отблизо с дейността на Мулти култи колектив, най-вероятно сте попадали на тяхната Мулти култи карта на София – изключително удобна, когато търсите ресторант с екзотична или просто чуждестранна кухня.


Мулти култи колектив обаче прави доста повече – на практика това е сдружение, работещо за по-добрата интеграция на чужденците в България, като покрай представянето на кухните се правят културни презентации, а също така – мониторинг на Интеграционната програма за бежанци на Държавната агенция за бежанците и безплатни турове на София за бежанци и търсещи закрила на арабски и френски.
Тази седмица Мулти култи ще отбележат три години успешна дейност със специално парти с храна, вино, изложба, музика и танци от целия свят. Всичко това ще се случва още в петък в Bulgaria Mall (бул. България 69). Входът е свободен, а вместо подаръци, екипът на Мулти култи ще приемаме дарения, които ще отидат за различните инициативи през остатъка от годината.
Можете да се включите и в специалната игра по случай тригодишнината на сдружението – разгледайте Мулти култи картата, изберете си ресторант (или магазин), посетете го и си направете селфи в него. Качете снимката във facebook, Instagram или twitter с таг #MK3years, а като резултат от цялото упражнение можете да спечелите страхотни награди като ваучери за чуждестранни ресторанти, кулинарни курсове и плакати.

Мулти култи празнуват третия си рожден ден в Bulgaria Mall (бул. България 69), 11 април, 19:00, вход свободен


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.