• Бранимир Йотов и неговите аерографии

  10 ноември 2011

  текст Клодин Жендова

  През далечната 1879 във въображението на ексцентричния бижутер Абнер Пилер се ражда идеята за странен нов уред. Сглобява го от супена лъжица, игла за шевна машина, извит накрайник на отвертка и още няколко метални чаркуляци. През настоящата 2011 съоръжението, претърпяло безброй модификации, наричаме аерограф, а човекът, който може да “аерографиса” почти всеки предмет, дошъл ви на ум, се казва Бранимир Йотов.
 • .
 • Люба Златкова и нейните торти

  27 октомври 2011

  текст Дани Николова

  Люба, по-известна сред блогърските среди като Буболинката, е майка на три страшни сладурчета – Денис, Девин и Давид, а на рождения й ден винаги има заря. Зарята не е лично за нея, а за националния празник и не малчуганите са причината, поради която решихме да ви я представим. Избрахме Буболинката да краси нашите страници този път, защото тя твори чудеса.
 • Vladzen и неговите визии

  13 октомври 2011

  текст Дани Николова

  Зад псевдонима Vladzen стои Влади Илиев, талантлив и крайно приятен млад човек, който работи това, което обича, и обича това, което работи.
 • Иво Чомаков и неговите лампи

  5 октомври 2011

  текст Клодин Жендова

  Иво Чомаков ни е крайно симпатичен и повече от веднъж сме пили бира заедно, но това далеч не е причината, заради която избрахме да ви го представим. По професия е строителен инженер, по призвание – фотограф, а по случайност – дизайнер на лампи.