Артистите


19 декември 2018
Всяка година календарът ни надминава себе си, а този път предрича, че вашата 2019 ще бъде изумителна и никога скучна. През 12-те ѝ месеца ще ви водят 12 художници от арт рубриката ни (всяка седмица в средата на Програмата), в замяна на което от вас се иска много малко – да стискате палци да им се сбъднат нещата, които си пожелават надолу.


До края на 2019 ще съм станал по-добър и по-смел. Ще се науча да излизам от зоната на комфорта и да приемам предизвикателствата с отворени обятия.
През 2019 ще съм по-добър от всякога в това, което започнах през 2018: проекта с 365 плаката. Обещавам и все повече да изненадвам себе си и хората около мен.
Влизам в 2019, готова да заема повече място в света на изкуството. Да започна работа по дълго планувани лични проекти и да осъществя някоя друга мечта по пътя.
За 2019 се заричам най-после да изкарам шофьорска книжка. И да си взема куче. И няма да се тормозя повече за това, че част от мен ще си остане вечна детска градина.
Искам 2019 да ми остави повече спомени от красиви моменти, може би някъде из нашата природа. Повечко планина и море. Това ще е и годината, в която ще вдъхна живот на ателието NoPoint, което ми е в главата от много отдавна.
През 2019 ще намаля чистия монохром и ще увелича местата, на които търся вдъхновение.
През 2019 ще си позволявам повече почивка. В края на годината се появява толкова много работа, че само за почивка мога да мисля. Ще опитам да намирам повече време и за филми – то така бързо минава, а има хиляди неща, които искам да гледам и слушам.
В личния ми календар за 2019 има много усмивки, картини, спокойствие, време за съзерцание на звездите и, разбира се, много любов.
Пътят ми през 2019 продължава към добротата и самообладанието.
Няма кой да ми попречи през 2019 да се забавлявам и да правя нещата, които ме кефят. Да бъда себе си и да взимам смели решения, дори и да са леко откачени.
През 2019 ще преодолея онази бариера, която ме спира да надскоча себе си.
През 2019 ще стигна още по-близо до сърцето си. Дано завърша тези картини и музика, за които няколко години се подготвям, и нека здравето и магическите послания на вселената бъдат с мен. Надявам се да даря на близките си хора онова, което изпитвам, когато съм щастлива и творя. И много ми се иска да имам време за себе си.
 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.