Топ 10


30 май 2018
Нещата, които правят живота ни по-хубав.

Фланелките
Веднага влизаме в ето тази от новата колекция на Square, не само заради короната и небрежността, но и заради момичето, което ги носи – не принцеса, но икона. Назърова е безценна, другото се купува от squaressws.com.
Целият свят
Виси няколко етажа над асфалта, защото всъщност е тераса, но с маса, стол и двойка петунии става новото любимо "излизам, до после". Да, толкова малко му трябва на човек, за да усеща, че владее целия свят (и дано догодина се сетим, преди да е станало юни).


Мезето
Пресни картофки естествено. Ясно, че са с копър и зелен чесън, но на тези тук им липсва най-важното – сиренето! И още нещо – пържим в масло, за да станат пълно кадифе, а после ги изкарваме на терасата и сипваме кайсиевата.
Ох, добре, бира нека да е.Мрежите
На вас може да ви напомнят за соца, но тези мрежи всъщност са френска мода от 60-те, която се завръща от известно време, а сега – и в магазин N8 на Шишман с етикет на FILT и в 15 цвята. Ето в какво ще носим първите праскови, само да ги докарат в плодзеленчука.
Проектът
Ако сте на опашката пред гейтовете В1-В4 на Терминал 2, честито не само заради това че заминавате – проектът FilmGateBG пуска да летят в залата най-хубавите къси БГ филми от последните години, които, надяваме се, ще ви накарат и да се върнете.


Мечтите
Ако вашата е да гледате Ройшин Мърфи на живо, сигурно откачате за 22 юни, когато жената с глас като сън и визия като арт инсталация каца в Благоевград. Е, успокойте се малко с баса в новото ѝ All My Dreams, което тъкмо влезе в YouTube.
PLOVEDIV
На половината път сме до 2019, така че гледаме редовно към Пловдив, който се надига до Европейска столица на културата с добри идеи като тази: карикатури на Борис Димовски и Диви разкази на Хайтов полазват стените на село Яврово на 2 юни. Събота е, може и да минем.
Платформата
С която Boiler Room качва едно ниво над стриймовете си с музикални сетове от цял свят. Казва се 4:3 и е "ъндърграунд Netflix", но безплатен и с видео съдържание по теми като идентичност, пол и маргинални гласове. Заравяме се скоро на fourthree.boilerroom.tv
Гарнитурата
ОК, откраднахме го от GQ, които са прави, че този сезон имаме нужда от песто за всяка чиния, дори да не го правим като италианците. Ами как? Като блендираме наличните зелении и ядки с малко зехтин и капка лимон и слагаме на всичко от паста до пържола.


Халките
Свободата да кажеш "да" е като тази да обичаш, затова Николай Сърдъмов и Нева Балникова създават халки за свързване на любими от един и същи пол. В Sabai са до 7 юни, но някои могат да ги сложат "завинаги" – чакаме деня, в който и законът ще чуе това.
 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.