Топ 10


11 април 2018
Нещата, които правят живота ни по-хубав.

Динята
До първите алени парчета за 2018 има поне още сезон, но от днес забързваме ход към лятото с новото Somersby с вкус на диня. Сочно е. И точно навреме за първите срещи по тераси, паркове, покриви и... градината на офиса ни на тръгване към тях. #всекиденваканция


Животните
Писмо от Валенсия: "Тук  е приятно, но няма за какво да се върне човек. Освен заради биопарка! Създаден е изкуствено, за да бъде като естествена среда за животните, с които вътре си щъкаме свободно." Прието, другия път ще ходим до зоопарка със самолет.


Магазинът
Ако някой ден ви домързи да отидете до Гурко 27, новият вход към арт стоката на Дидо Пешев е на barehandssociety.com. Още не е напълнил всички рафтове, но вие давате ли си сметка колко много неща прави този човек едновременно с едни голи ръце? Чакаме.


Приложението
Ако прогнозата на Емил Чолаков ви идва твърде миличка, отворете 30mb в телефона си за вечно недоволния андроидски ап Fu*** Weather. С 5 думи ви казва най-важното за времето и една от тях непременно е за звездички – звучи ши**но, но реално е funny.


Трейлърът
Нещо страшно се случва в новата уж обикновена семейна история на иранеца Асгар Фархади (с Оскар за Раздяла), която ще отвори фестивала в Кан на 8 май. Everybody Knows шепне заглавието за тайната, която търси път и към нас в този трескав трейлър.Моделът
Ърнестин Столбърг е лице на виенски концептуален магазин, за който чупи чаровни стойки на @park_wien в инстаграм. Там я намерихме, но може да я срещнете и в бутика, където Ърни се усмихва от 9 до 5. А, да – тя е на 95 и ѝ отиват за завиждане.


Албумът
След 5 години тихо на 11 май ще сме иху, защото Arctic Monkeys пускат Tranquility Base Hotel & Casino: 11 парчета със стандартни заглавия като The World's First Ever Monster Truck Front Flip, от които всеки момент ще се отрони първият сингъл.Почеркът

Малко е психо да пишете поемите си с почерка на Кърт Кобейн или Дейвид Боуи, но не е невъзможно – ръкописите им са превърнати в шрифтове на songwritersfonts.com, заедно с тези на Джон Ленън, Ленард Коен и Серж Гейнсбур. Сваляте и лириката сама потича през пръстите ви.


Бананите
Пишем това ден преди Knapp да извадят новата си колекция, така че роклите още не сме ги пробвали, но веднага бихме откъснали чепка розови банани, създадени за тях от Емилия Емилева. Какво друго има в градината, разглеждаме в Gallery 2.0 до 14 април.


Видеото
Няколко намусени човеци събират сакове към по-щастлив финал в новия клип на So Called Crew (в комбо с TimeHeroes), който пък нас ни приповдига с думи. Ако не ви стигнат, "Тва тук не е за едно гледане" е най-бледият коментар в опашката отдолу. 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.