Топ 10


12 март 2018
Нещата, които правят живота ни по-хубав.

Планетата
Батуу е от галактиката на Междузвездни войни, но през 2019 каца на Земята в два Дисни парка в САЩ като Galaxy’s Edge, а вътре сервират синьо мляко, шанс да караш Фалкона на Хан Соло и още куп 5-звездни случки, с които сагата се усеща far, far closer.


Нощният транспорт
От 7 април с този билет със съзвездия ще се возим между полунощ и 4 сутринта по 4 линии в града. Автобус до летището няма и абонаментните карти не важат, ако и на вас това са ви първата и втората мисъл. Третата е „нелошо, но недомислено, пак“.


Котките
Неясно как сме изпуснали, че Nasimo има книга с надраскани от него маци и котараци – от A до Z по страниците се редят различни муцуни за всяка буква и всяка може да се къса като картичка (не че бихме, но ако някой много се примоли...). За 21.51лв от golokawear.com.22 март
Тогава е Световният ден на водата, с което не ви подсещаме колко е полезно да пиете по 2 литра на ден, а че за милиони на тази планета това е невъзможен лукс. Дали има значение колко дълго се къпете и спирате ли крана, докато си миете зъбите? Има.


Вечерята
Озовавате ли се постоянно в едни и същи ресторанти, когато вечеряте навън? Аха, и ние така. Преди да решим всеки път да избираме различно място – има толкова храна за опознаване в този град, а надцакването кой ще намери по-добрата е идеалната подправка.


#Ремонтнаремонта
Вкарваме в рубриката топ ужаси специално заради ремонта на Ларгото, който издържа 2 години, покривайки стени, оцелели 2 хилядолетия. Казваме го, защото колкото повече мълчим, толкова по-кратко ще оцеляват строежите в този наш вековен град.Млекарят
В британския Стандарт четем как в Лондон има грандиозно завръщане на услугата "мляко до вратата", заедно с ползването на стъклени бутилки, а причината е, че милениалите са изгледали Blue Planet II и им пука. Къде да поръчаме и ние?


Катерачът
Качете поглед по фасадата на СГХГ и ще видите как гол до кръста алпинист се катери към покрива. Като истински е, но е от смола, казва се Runaway и е работа на Лъчезар Бояджиев, с която тъкмо закриха изложбата му. Дано не избяга бързо, искаме го завинаги.


Стаята
Клаустрофобично или романтично ви става, като си представите, че сте в това бунгало? В Северна Италия е, сред Доломитите, а ските са застопорени, ако само това ви разколебава да преспите под звездите за $330. Имало грапа вътре, но дано и нещо друго там да топли.


Предизвикателството
Quote my Photography / I will Buy it!, казва във фейсбук Александър Станишев, след като някой прерисува негова снимка и я продава за 2000€. Сега фотографът събира още версии на фотото и в галерията му валят тотални уникати – гледайте или създавайте.
 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.