Топ 10


7 февруари 2018
Нещата, които правят живота ни по-хубав.

Магазинът
"Море. Слънце. Вятър. Сняг." пише на вратата на новия магазин на Square, който тъкмо отвори в интернет, а рафтовете му са пълни с дизайните на Божидара Йонова върху памук за обличане. Адресът е squaressws.com, ако още не сте си сложили една табела Locals Only.


Рекламата
Морган Фрийман и Тирион Ланистър в рап битка също избухнаха на Super Bowl, но Киану Рийвс върху движещ се мотор ги побеждава и двамата. Защото изпълнява сам каскадата, която взима живота на човека, направил я известна, докато припява как си е направил сайт!Трейлърът
Време беше да започ­нат да ни дразнят за 22 април, когато Westworld идва пак да размества чарковете в главите ни. Как ще се случват нещата без главния мозък не ни се мисли, но трейлърът е мазен и красив точно като "онзи прекрасен свят, който трябва да умре".Медията
Влезте на toest.bg, почетете и сами преценете дали новата независима онлайн медия заслужава парите ви – да, тя разчита единствено на читателите си, за да съществува. Няма нито една реклама, но има текстове на Нева Мичева (и още много). Тоест, запознайте се.


Пътят
Говорим за километрите успех, които Капка Касабова навърта с Граница. Книгата тъкмо грабна книжен Глобус за най-добър том за пътешествия в Европа и това ни накара да питаме Гугъл коя е най-добрата корица на Граница на света? Да, отново браво, Люба Халева.


Лъвчетата
След много мъки Терез и Масуд от Разград вече са в Холандия и това не беше въпрос на националност, но е хубаво, че стана национален. Защото децата, които имат нужда от специална грижа, трябва да я намерят дори да не са от нашия биологичен вид.Дестинацията
Акаба е град в Йордания, нейно единствено пристанище и летището, на което започваме да кацаме с Ryanair от октомври. Представяте ли си как слизате от самолета, оставяте ръчния багаж и се гмурвате в коралите на Червено море? Ние малко да.


Плакатите
Не сме сигурни как точно се чувстваме относно филма, в който някакво хлапе кара Хилядолетния сокол на Харисън Форд. Затова под­сещаме само с ретро плакатите, че на 25 май някой обезателно ще ви кара да гледате Соло: История от Междузвездни войни.


Стената
Която днес е преграда в хола, утре държи рафтове в офиса ни, а след месец пътува с нас за изложение край морето. Казва се WallStack и е БГ технология за стеностроене с напасване на модули без инструменти, което, ако нас питате, си е направо "чук".


Пратката
Илон Мъск изстрелва старата си Тесла в Космоса. Човечеството наблюдава. Никой вече не се чуди какви коли ще карат хората на Марс. 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.