Топ 10


2 октомври 2017
Нещата, които правят живота ни по-хубав.

Тениските
Новите на SoSofia, с имена на квартали и минаващи трамваи. Толкова са добри, че сме готови да носим на гърдите си дори лоша дума като Враждебна, а има и нови магнити. В Gifted – надарете се.

 

Публикация, споделена от GIFTED urban culture hub (@giftedsofia) наОбядът
BBQ ребрата и джъмбо крилата на Roadhouse Grill вече се пекат и в Сан Стефано Плаза, а ние май ще прелитаме и за вечеря – събличат се до кокал с един допир и така прелъстяват небцето, че се облизваш дълго след последния картоф от гарнитурата.


Концертната зала
"Не мога да реша какво бих увеличила на макс вътре, за да ми се пръснат очите веднъж завинаги" е топ коментарът ни за новата Elbphilharmonie в Хамбург. Проект е на хората зад Tate Modern и вади такъв извънземен звук, че надхвърленият бюджет трябва вече да им е простен.


Логата
Това не са рисунки от трета група в детската, а опитите на зрели хора да възпроизведат една от най-известните емблеми в света. Изследването на signs.com (на 10 лога сред 156 души) стига до извод, който ще трябва да си запишем: цветовете са по-важни от думите.


Скечът
Понеже Райън Гослинг ще е прекалено важен тази седмица, Saturday Night Live избухна със смехотворен скеч, чиято развръзка е доста по-неочаквана за него от среща с андроид. Стигна се и до продължение (и интервюта), но първо вижте оригинала.Сериалът
Ozark на Netflix, който не взехме с нас на морето и сега наваксваме с неволите на Джейсън Бейтмън – финансов спец, който пере нарко пари в уж богатия район край езеро в Мисури. Сещате се, че това "уж" обърква всичко 100 пъти в 10 епизода.


Сладкото
След като оближем и пръстите от соленото долу вляво, завършваме с Рачел – звучи почти като библейско име на жена, а е просто сладко от тиква. Приготвянето му по нашите земи включва страшния елемент вар, но ред поколения си знаят работата. Божествено.


Семейството
На @wellettas в инстаграм 3 човешки дребосъка живеят сред зоопарк от 3 кучета и 3 котки и нямате идея колко им е топло. Все пак не правете това у дома, преди къщата, пералнята и нервите ви да могат да го поберат.

 

Публикация, споделена от Elizabeth Spence (@wellettas) наМашината
AnZa – бруталистично бижу, което прави брутално добро еспресо, защото е сглобено в общото ателие на дизайн крю и сервиз за кафе машини в Калифорния. Не я гледайте, а разчиствайте плота – тежката красавица пристига през февруари (от Indiegogo).


Лисицата
Знаете ли какво е daily doodle? Новият ни любим хаштаг, след като скочихме в хралупата на @_kristina.stoyanova_, където лисицата всеки ден си мени нрава, но не и кожата. Може да е и банан, и коза, и автобус, и йога. И да ви побърка.

 

Публикация, споделена от ⚡️Kristina Stoyanova⚡️ (@_kristina.stoyanova_) на 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.