Топ 10


20 септември 2017
Нещата, които правят живота ни по-хубав.

15 септември
Първият учебен ден отдавна не ни кара да трептим, нито да треперим, но редакцията ни е съсед на училище, така че намазваме от всичко. Особено от телефонията. "Аре, тате, имам си друга работа, бате" е бисерът, с който попълваме речника на 2017.


Обяснението
В любов към София, за което Dubioza Kolektiv научиха Песен за любимия град на Тодор Колев и после я забиха на живо в сърцето на Витошка. Приемаме го лично и печем ракията за концерта на 27 октомври, а какво опекохме с тях – в следващия брой.Дебютът
На 82 Джуди Денч вече е и рапър, а ние пак сме в крюто ѝ и просто не можем да спрем да гледаме сладкия ѝ опит да бъде гангстер в Pow на Lethal Bizzle. Дейм ли? По-скоро DAMN, Джуди!Сериалът
Чували ли сте, че сериал със Стана Катич (от Касъл) се снимаше тук? Ето го готов – Забравена (по AXN от 27 септември), в който агент Емили изчезва, гонейки сериен убиец, а след 6 години я намират полужива и безпаметна. Проблемът е кое да си връща първо – спомените или мъжа си, докато търси похитителя.


Nosferatu
Зад вампирското име се лее крафт бира, не кръв, но скоро може да прожектират и хоръри – на Патриарх Евтимий 28, където от седмица-две подават пиво за на крак и за вкъщи. Чуждите марки са екстра, а го има и Лалето, за което все ни питат "откъде?".Отпечатъците
Всяко място има своите неповторими линии по пръстите, а raubdruckerin.de ги намазват отгоре с мастило, за да оставят отпечатъците на града върху чанти, тенис­ки и още. Да видим сега кой пръв ще влезе в шахтите на София (жокер: има едни разкошни по Евлоги).


Срещата
Когато обожаваш коне, това не значи, че ако огромно и свободно животно се надвеси над теб, докато си седиш до рекичката в Плана планина, и пожелае да те души и да бъде галено, ти не се парализираш. Парализираш се. И от щастие също.


Елизабет Мос
Историята на прислужницата е такава, че забърса четирите най-важни награди в драматичния сектор на Емитата. Винаги сме вярвали, че Елизабет Мос ще излезе от сянката на Дон Дрейпър и Mad Men, но тя стана пълна господарка. God bless!

 

They should never have given us uniforms if they didn't want us to be an army...#emmys #handmaidstale

Публикация, споделена от Elisabeth Moss (@elisabethmossofficial) наПодлезът
Група ПОдЛЕЗНО облече за шестица петия си проект под земята – до гимназията по текстил и моден дизайн на бул. България, където интерактивни огледала, съзвездия и химични елементи ни потапят леко в темата "наука". Така увлича, че пресичаме поне половин час.Приборите
Не сме си мислили, че бихме поднесли към устата си стоманени уреди с цвят на разлят-в-локва-бензин, но ето колко вкусно ни изглежда това движение в момента. $36.99 към sugarandcotton.com стигат да се нахрани един, ако сте двама – х2 за още един комплект.
 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.