Топ 10


13 септември 2017
Нещата, които правят живота ни по-хубав.

Трейлърът
Така се гърми покрай задаващото се Възвишение по Милен Русков, че ще започнем да казваме "ноември идва", а трейлърът забива епични акорди и реди автентичната реч на бай Гичо и Асенчо в 2:36 обещаващи минути. РеволУция в кината? Дано.Сапуните
На whiskeyriversoap.com се зарежда безкрайна дъга от цветни правоъгълници, които може би изобщо не мият, но пък етикетите им образуват балончета в мозъка. Хилариъс! Добър ни е правобългарският, това е дума, която идва от глагола хиля се.


Играта
Може ли компютър да познае какво рисуваш, пита Гугъл и ни хвърля в quickdraw.withgoogle.com, откъдето не можем да излезем от половин час. Адска забава – за 20 секунди трябва да скицираш например зъб, докато машината гадае "пръст? балон? котка?...". Ало, не, Пикасо съм.


Отговорите
На Гордън Рамзи. Разни хора му пращат кулинарните си шедьоври в туитър и питат какво мисли, а той ги минава набързо с ножа за обезкостяване. Не че обижда – когато готвач те нарече магаре, най-вероятно има предвид, че яденето ти е като за тревопасни.


Сценарият
Най-добрият според венецианския фестивал е на Мартин Макдона, който преди написа и снима В Брюж и Седемте психопата, а през ноември идва на Киномания с история за три билборда и една убита дъщеря + Франсис Макдорманд, Уди Харълсън и Тирион Ланистър.Пътеводителят
На българския шкембеджия. @shkemboguide в инстаграм отрупва масата с най-добрите шкембе чорби в София и околовръст с такъв апетит, че ти се иска да имаш махмурлук. Когато ви се случи, скачайте в менюто да си изберете.

 

Днес в "Ракета ракия бар" ни посрещнаха подобаващо. Поздравления. #шкембе #шкембечорба #ебасишкембето #stolichnoweiss #ракета

Публикация, споделена от ShkemboGuide (@shkemboguide) наВъпросите
Какво ще стане, ако спрем да спим? Ако будувате с подобни мисли нощем, влизайте с Constantly Curious във фейсбук и търсете отговора в новото шоу на TED, чиято къса анимирана наука ще обясни дори защо котката ви е такава странна птица.Реколтата
С каквото и да се прибере Григор от корта, за нас е берекет, а ето го неговия, когато се връща вкъщи. Отдолу някой го кани да удря топката в Монако, но на нас в момента ни е по-приятно да го гледаме как бере доматите.

 

One of my favorite parts about going home

Публикация, споделена от Grigor Dimitrov (@grigordimitrov) наПланетариумът
С който и зимата ще си спим под звездите. Казва се Astro Star, лампа на батерии е и върви по десетина долара в Ebay. Ако я сглобите правилно, ще прожектира точно копие на нощното небе върху тавана и стените ви, но и сбъркана нашата е звездно яка.


Пиктограмите
На Леван Пацинашвили и Давит Бабияшвили – двама грузинци от Saatchi & Saatchi Тбилиси, които в свободните минути драскат върху календара. И вадят душата на годините – гледайте, обяснението е излишно, когато е гениално.
 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.