Топ 10


24 август 2017
Нещата, които правят живота ни по-хубав.

Сценаристът
След 30 години писане на истории за Оскари, Глобуси и Емита, Арън Соркин прекрачва за първи път в игрището на режисьорите с хазартния Molly’s Game. Какво очакват критиците? Джесика Частейн скоро да му благодари с гол мъж в ръцете.Чантата

Така и така само пясък и вълни са ни в главите, поне да не си забравим портмонето на тръгване. В новите плажни чанти на WWF има място и за сгъваем хамак, ако искате, но най-важното е, че двадесетолевката ви ще отиде в правилния джоб – за природата.


Тестът
Виждали сме го и преди, но сега ни обяснява на искрен български защо в живота сме треньори, виртуози, архитекти или някой от останалите 13 типа личност. Отделете му 15 минути на 16personalities.com/bg и отговаряйте честно, да не си объркаме ролите.


Класът
На Taryn Toomey или жената, която усуква тялото като въже, за да освободи сърцето (на Наоми Уотс и Дженифър Анистън например). Класовете й изпотяват на друг континент, но опитът е споделен, а любопитството ни ще намери начин да последваме.

 

Публикация, споделена от The Class By Taryn Toomey (@theclassbytt) на


Мечтата
Да живеш в къща в града. Да имаш двор с цветя и корнишони, маса за диня с узо и почти собствено парче небе (е, ако в съседство не поникне небостъргач). Мираж е, да, и изплува винаги, когато обикаляме улици с красиви къщи, оставени да бъдат ничии.


Историята
На Марина&Улай. Тъкмо видяхме във Vimeo част от новия документален филм за тях, в който говорят поотделно за общото минало – без гняв и дори с мъдрост, най-накрая пораснала до прошка. Как става след толкова години суша ли? Сами вижте.

The Story of Marina Abramović & Ulay from Louisiana Channel on Vimeo.


Пластмасата
Виждате, събрали сме доста капачки, а един куриер спонтанно ни донесе и своите. Уви, кампанията на Идея в действие сега е на пауза, но рециклирането продължава – завод Унитрейд в Божурище приема боклука, а парите насочваме към добра кауза по избор.Дървото
Докато сме на тема материал, очилата и часовниците на mamoriginals.com предпочитат дървото. Всяка резба и орнаментика обаче е изключена до постигане на безпардонен минимализъм. За часа взимат около 100 евро, за гледката – към 60.

 

Публикация, споделена от MAM Originals (@mamoriginals) на


Отношението
Забелязали ли сте как родителите ни винаги ни носят по нещо, когато идват на гости, а ние редовно отиваме при тях с празни ръце? Хм. Сериозно ли не се сещаме (поне с едни бонбони) да ги зарадваме? Не е трудно – малко ни трябва да не сме пълни деца.


Фрешът
Два прости продукта – зелени ябълки и магданоз, а вкусът те изстрелва на сенчеста поляна в планината. Прелива от витамин С и сериозно киселее, но това е всичко коз в тропическите жеги напоследък. 4лв за литър от фреш-шопа до Музикалното училище.
 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.