Топ 10


11 юли 2017
Нещата, които правят живота ни по-хубав.

Видеото
Jay-Z отваря новия си албум 4:44 с ретро анимацията The Story of O.J., която се за­играва със старите стереотипи за тъмната раса в рисуваното кино, докато нарежда "беден негър, богат негър, все негър". Само Jay-Z може да направи това и да уцели.Чашите
Всеки път, когато погледнем лицата на Йорданка Мишева, се сещаме какво означаваше думата нежност, а вече можем и да ги държим между дланите си – Art.E ги пускат върху керамични чаши. Да пиеш кафе с такова одухотворено момиче си е топ сутрин.Opasen char
Ne, darling, ti si trezva kato malko puhkavo pingvinche... Стига да не пиеш още три от този индийски светъл ейл, сварен в Амстердам за бургаските Beer Bastards. Дойде при нас от 100 бири в жежък следобед и повдигна духа поне колкото филма на Иван Андонов.


Сериалът
El Chapo: тотално балсамико за всеки, на когото му липсват горещият диалог и лютото действие на Narcos. Историята на мексиканския нарко крал Хоакин Гусман е добре известна, но положението е като при вицовете – важно е как я разказваш. Тук заразява.


Джазът
Може би беше заради поляната и одеялото, споделено с ценни хора. Може би заради залеза и почти пълната луна над нас. Може би заради безгрижните лица и кучешките муцуни наоколо. Но и заради музиката – хей, A to JazZ, не може ли всяка седмица? Добре, всеки месец?


©Doriyan Todorov / A to JazZ

Инстаграмите
Този път са два – @drcuerda и @anniset, свързани от топлата нишка между Даниел и Анна от Валенсия, които сцепват минимализма (и миниатюризма) на две. Най-хубавото? Максимално се забавляват, докато го правят – влизайте с усмивка и лупа.

 

Публикация, споделена от Daniel Rueda (@drcuerda) на


 

Публикация, споделена от Anna Devís (@anniset) наРолите
Вадете кожите, от 17 юли рязко застудява. Преди това обаче вижте как Кит Харингтън се съблича по гърди и лази на колене в шоуто на Джими Кимел, за да получи всяка друга роля, но не и тази да пази Вала. Смешно е, какво леденеете отсега?!Любимецът
Не е съвсем домашен, но когато живееш на един лакът от улица Шипка, а сутрин по дървото пред прозореца ти скача катеричка, любовта е голяма. И ти се иска да посадиш поне един дъб в този живот, за да има жълъди за нея и когато падне сняг.


Въздухът
Петък е, 7 юли, а ние работим в открития офис на Credo Bonum на Кракра 16. Хора и идеи хвърчат като чайки, погледът не се блъска в ни една стена, а от боровете над главите ни капе смола. Ако някой има рецепта как да консервираме това усещане за зимата, да ни звънне.Червеното
Точно се чудехме какъв нюанс червено да бъдат новите ни маратонки, когато отговорът на цветните експерти изплува на екрана. Името на това наситено динено е 18-1657, цената да го обуеш – 55€, а ако всъщност търсите синьо – ровете на @pantonefootwear.

 

Публикация, споделена от PANTONE FOOTWEAR by Br.Ex Sa (@pantonefootwear) на 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.