Топ 10


14 юни 2017
Нещата, които правят живота ни по-хубав.

Парчето
В новото си Sleeping Powder Gorillaz свирят на клавесин и показват как наркотиците превръщат мозъка в пържено яйце, докато бъркат пред очите ни миш-маш от 2 и 3D. Нищо свръх, но хваща бързо.Инстаграмът
Продължаваме серията "не можеш да не гледаш" с албума на четири четирикраки, които обичат да стават на кълбета на @harlowandsage (въпреки че единият се усмихва малко притеснително). Не кучешки живот, а долче вита, тук-там даже и със сладолед.

 

Публикация, споделена от Harlow, Sage, Indiana & Reese (@harlowandsage) наПлейлистът
На радио FM+ през уикенда. Намира те дори в планината и спестява ваденето на крака от басейна (за да търсиш по-добра станция) с фънк, соул и поп, които отдавна не се въртят в ефира. Мислехме да им кажем "евала" във фейсбук, но тук ни е по-официално.


Морето
Имаме снимки и от брега, но нали да не дразним – тези са от небето. Отгоре Черното ни море се вижда тюркоазено, а НАСА обясняват, че импресионизмът е заради фитопланктона, който се храни със слънце и плува с подводните течения. Как да не скочиш в боята?!


Истината
"Почти всичко ще заработи отново, ако го изключиш за миг от контакта... включително и ти." Да, знаем го, но рядко виждаме лампата, която мига "презареди". Запалете я на ted.com, където писателката Ан Ламет подарява още 11 истини – каквито ѝ ги е изкрещял животът.Концертът
Мистерията на българските гласове, Лиса Джерард и SkilleR в Античния театър в Пловдив. Докато пълната луна изплуваше над нас, най-могъщият инструмент излизаше от тези гърла (заедно с една пронизваща гъдулка), за да ни напълни отвътре. Къде успяхме да мушнем патладжаните от турския ресторант до Пазарджик след това, никой не разбра.


Библиотеката
Трезорът за зинове и концептуални арт книги и албуми Hip Hip Library беше заключен за малко, преди да отвори пак на нов адрес. Освен супер колекция за разглеждане и купуване, на Сердика 30 зареждат и събития за посещаване – точно хип си е.

 

Our new home stay tuned for the upcoming opening

Публикация, споделена от Hip Hip Library (@hiphiplibrary) наСалатата
Може да е много просто, но след като ти хрумне – краставици и рукола! Лимон, зехтин, сол и евентуално стрък мента затварят вкуса толкова добре, че не ви трябват гриловани тиквички с песто за гарнитура – с тях я опитахме ние за първи път, но и сама е царица.


Машината
Това може да се случи само в Русия (надяваме се) – вендинг машина, която продава лайкове за инстаграм на кило и на безценица. Създателите се кълнат, че бизнесът им е напълно легален, така че един билет до Петербург ви решава проблема с чуждите сърца.Гуменките
Редакторите на GQ определено са с една крачка напред от нас (или километър, добре), така че ги слушаме, когато изваждат независимия бранд Aprix като кандидат за гуменка на лятото. Топ изработка, дизайн и цветове, които още никой тук не носи? Бързо.

 

Публикация, споделена от aprix (@aprixfootwear) на 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.