• Веселин Начев

  Изложбата на Веселин Начев се нарича Различни сезони. Но неговите сезони са по-скоро сезони на душата.

  A & G Art Meeting [Варна]  
 • Димитър Манолов

  Това е третата изложба от поредицата Присъствие, които заедно с дъщерята на художника Мая Манолова ежегодно в галерия Арт Маркони посвещават на неговата завладяваща живопис.

  Арт Маркони [Варна]  
 • Изложба на варненски художници

  Ежегодната представителна изложба на варненските автори е посветена на светеца - покровител на художниците свети Лука.

  Художествена галерия Борис Георгиев  
 • Изложба на колекцията на Иван Ненков

  Колекционерът Иван Ненков показва представителна част от собствената си колекция от живопис, скулптура, фотография и графика на около 50 известни български художници.

  Художествена галерия Борис Георгиев  
 • Светлин Ненов

  Експозицията се нарича В синьо-бялата омая и показва синевата на гръцкото море, такава, каквато няма нигде по света, белотата на скалите, на оградите и на малките къщички, накацали по склоновете.

  Арт Галерия Ларго [Варна]  
 • Симо Борисов, Тони Тодоров

  Изложбата среща публиката не с един, а с двама интересни творци, обединили творбите си в общото мото Хроники на стихиите. Това са скулптора Симо Борисов и Тони Тодоров - автор, чиито картини са сложна сплав от символи и алегории, създадени със средствата на класическата живопис.

  Арт Галерия Папийон - Изложбен салон [Варна]  
 • Стефан Десподов

  Градска художествена галерия - Варна представя всепризнатия майстор на плаката и карикатурата Стефан Десподов с изложба, която включва творби, притежание на Националната галерия - София, Художествена галерия Владимир Димитров – Майстора - Кюстендил и колекции на приятели на художника. Ще бъдат представени 47 театрални плаката, за постановки на Народния театър, дарени на ГХГ – Варна от съпругата му Правда Спасова.

  Художествена галерия Борис Георгиев  
 • Филателно море

  Изложбата е посветена на 138-ата годишнина на Българския военен флот. Включва над 100 ценни екземпляра  - пощенски марки, картички и печати, част от фонда на музея и екземпляри от личните колекции на варненски филателисти.

  Военноморски музей [Варна]  
 • Христо Чукачев

  През последните десетилетия, Христо Чукачев отделя голяма част от времето си за да развива и усъвършенства своите уменията в областта на фотографията, чрез прилагането на новите цифрови технологии.

  Graffit Gallery [Варна]  
 • Янко Маринов

  Изложбата се реализира по случай 110 години от рождението на Янко Маринов. Посетителите ще могат да видят над 100 живописни творби, фотографии от личен архив, писма и дневници. За първи път пред варненската публика ще бъде представено част от дарението, което автора прави на родния си град Килифарево, за учредяването на постоянна художествена галерия там.

  Художествена галерия Борис Георгиев