• 30 години повече

  Изложбата събира творби на художници от випуск 1989 на Националната художествена гимназия Цанко Лавренов.

  Галерия Пловдив  
 • .
 • Open Art Files: Записки и бележки под линия


  Куратор: Вера Млечевска

  Изложбата обединява произведения на автори от различни поколения и възрасти, които за кратко и по различно време са били провокирани от обща интуиция, от “духа на времето” или задвижени от възможностите на новите и познатите изразни средства.

  Капана  
 • Еврика

  Кога е създадена първата двоична азбука? А телефонът? Случайно ли е открит телевизорът? Отговор на тези и много други въпроси дава изложбата Еврика на Детски научен център Музейко, който цяла година ще е гост на Историческия музей под тепетата.

  Регионален исторически музей Пловдив - Музеен център за съвременна история  
 • Заедно отново

  Изложбата събира артистичното семейство Красимир, Мария и Стефан Слабакови в „мексиканската“ къща на Градската галерия.

  Градска художествена галерия – Постоянна експозиция Мексиканско изкуство  
 • Няма връзка без мостове

  Първото събитие, с което Дом Витгенщайн във Виена промотира Пловдив като Европейска столица на културата още през януари беше именно тази изложба на художници от Пловдив, Австрия и други европейски държави. Разширена и обогатена, сега експозицията може да се види в Градската художествена галерия.

  Градска художествена галерия - Временна експозиция  
 • Стела Стефанова

  Третата самостоятелна изложба на Стела носи името Белите камъчета и е своеобразен експеримент в съчетанието на различни материали и техники.

  Арт галерия Plovediv  
 • Фон: Млади автори от Пловдив


  Мич Брезунек, Мартина Вачева, Димитър Генчев, Велизар Димчев, Явор Костадинов, Любомир Кръстев, Трифон Ташев, Вълко Чобанов, Димитър ...

  Този път изложбата заема не само традиционното си място в галерия Sariev, но влиза и в типичната с възрожденската си архитектура Данчова къща в Стария град, и в младата галерия Cu29.

  CU 29  
  Sariev Contemporary  
  Данчова къща